LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

07 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Στη μεγάλη προσπάθεια για την κατάκτηση της 3ης θέσης στα πλέι οφ πρέπει να είμαστε όλοι συμμέτοχοι, στηρίζοντας την ομάδα, με σεβασμό προς την προσπάθεια παικτών και προπονητών και προστατεύοντας τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του. Λόγω της σημασίας του αγώνα, της μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων και των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που αποφάσισε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα έρθουν στο PAOK Sports Arena για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας ότι..
 
*Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό, για να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους και να εισέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός.
 
*Δεν θα επιτραπεί σε όσους δεν έχουν εισιτήριο να εισέλθουν στο γήπεδο, ούτε όμως και να πλησιάσουν περιμετρικά του γηπέδου, καθώς θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος.
 
*Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των διαζωμάτων 102 και 103, θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Τετάρτης (8/6) από αντίστοιχες θέσεις στα διαζώματα 104 και 105.
 
*Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του διαζώματος VIP 4, θα ενημερωθούν κατά την άφιξή τους στο γήπεδο για την ακριβή θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.
 
*Δεν ισχύουν τα εισιτήρια ελεύθερης εισόδου των ακαδημιών όλων των τμημάτων του ΠΑΟΚ.
 
*Εχουν εξαντληθεί και δεν διατίθενται εισιτήρια για τα διαζώματα VIP 1, 2 και 3.».
 
Η ανακοίνωση καταλήγει: «Είμαστε σίγουροι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου