LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

17 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση Θύραs 4 για τον καταστροφέα του Ελληνικού μπάσκετ''




 Tο γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ είναι από τα πλέον υποβαθμισμένα στην Ευρώπη είναι αδιαμφισβήτητο. Αυτό όμως δεν επιτρέπει σε κανέναν ΕΣΑΚΕ και σε κανέναν Βασίλη Οικονομίδη να αδιαφορούν για την ιστορία του ΠΑΟΚ και για την προσπάθεια που κάνει το τμήμα ώστε να ορθοποδήσει μετά από χρόνια! Οι καρχαρίες με τα πράσινα και τα κόκκινα έκαναν τη μοιρασιά όπως τους βολεύει με τις ευλογίες του κράτους (ΟΠΑΠ- ΕΡΤ) και με το σιγοντάρισμα του νεόκοπου υποστηρικτή του Αθηναϊκού κατεστημένου, Βασίλη Οικονομίδη. Χρέος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι να μείνει σταθερή στις θέσεις της και να απαιτήσει μέχρι τέλους αυτά που αποδεδειγμένα δικαιούται.

Αν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρονται για το ελληνικό πρωτάθλημα (όπως διατείνονται τελευταία) μπορούν να μας απαλλάξουν από την ενοχλητική παρουσία τους και να αγωνιστούν σε όποια διοργάνωση αυτοί επιθυμούν, και μάλιστα όσο πιο μακρυά από εμάς γίνεται! Αν μάλιστα δεν βρούν πρωτάθλημα να στεγαστούν και προτιμήσουν να μείνουν οι δυο τους – όπως τόσα χρόνια συμβαίνει «τυχαία» στο κύπελλο - , τους προτείνουμε να προσλάβουν ως μόνιμο κομισάριο των αγώνων τους τον κύριο Οικονομίδη, καθώς όπως φαίνεται τελευταία του αρέσουν οι αναπαυτικές καρέκλες!

Ο Βασίλης Οικονομίδης δεν σταματάει όμως εδώ. Αντί να προστατεύσει τα συμφέροντα των ελληνικών ομάδων παλεύοντας για την απευθείας συμμετοχή του 3ου του ελληνικού πρωταθλήματος στους ομίλους ώστε να τονωθεί το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και να βρεθούν οικονομικοί πόροι για τις ομάδες, κάνει πρόταση ώστε ο τρίτος να συμμετέχει στην Ευρωλίγκα μόνο αν το μπάτζετ του υπερβαίνει τα 3 (!?!) εκατομμύρια ευρώ! Κύριε Οικονομίδη, με τέτοιες κινήσεις και αντιλήψεις το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρείτε τον κόσμο του ΠΑΟΚ μπροστά σας....

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΤΟΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!![ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ]!!!!!!!!!!!!!!

    Υ.Σ.
    ==
    ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ Ο Κ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ!!
    ΑΠΟ ΘΥΜΑ ΘΥΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!
    ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ......ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
    ΑΠΟ 15 ΜΥΡΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
    ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ
    ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ?????
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΜΕΣΩ ΤΟΥ
    Κ.ΠΑΝΑΚΑ ΚΑΙ Η ΘΥΡΑ4!!!
    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή