LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

11 Οκτωβρίου 2011

Κλήρωσε για ΠΑΟΚ στο Εurocup''



 Έγινε η κλήρωση για το Εuro Cup και ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του το θηρίο την Ρωσσική Κίμκι, Την Γαλλική Σολέ, και την Λετονική Ρίγα.
Ο δικέφαλοs όπωs καταλαβαίνετε θα παλέψει για την δέυτερη θέση λογικά με την Γαλλίκή Σολέ καθώs οι Λετονοί φαίνεται ότι είναι πιο αποδυναμωμένη ομάδα και απο τον ΠΑΟΚ και απο την Σολέ.
Η πρώτη θέση μοιάζει να είναι καπαρωμένη μιάs που οι Ρώσσοι έχουν εξαιρετική ομάδα και έχουν επενδύσει πολλά λεφτά για την κατάκτηση του Euro Cup.
Αs πάμε να δούμε κάποια στοιχεία για τιs αντιπάλουs του δικεφάλου η Ρωσσική Κίμκι έχει παίκτεs όπωs Μόνια, Μοζγκόφ απο το ΝΒΑ, Φριτζόν, Πλάνινιτs, Kελάτι, Κίν, Λάνγκφορντ, αλλά και ο γνώριμοs απο την θητεία του σε ΠΑΟΚ αλλά και Ολυμπιακό Μάτ Νίλσεν, προπονητήs των Ρώσσων ο παλιόs παίκτηs τηs Εθνικήs Λιθουανίαs Ρίμαs Κουρτινάιτιs.
Την Γαλλική Σολέ ο ΠΑΟΚ την έχει αντιμετωπίσει 4 φορέs και ο δικέφαλοs έχει πολύ καλή παράδοση μιαs που ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει ποτέ απο την συγκεκριμένη ομάδα.
Παίκτεs τηs Σολέ είναι οι πρώην παίκτεs του δικεφάλου ο Ρόμπερτ Ντόζιερ, και ο Ντόνι ΜακΓκράθ.
Για την Λετονική Ρίγα δεν έχουμε να πούμε πολλά παρα μόνο οτι Ο ΠΑΟΚ την είχε βρεί στο παρελθόν στον δρόμο του στο Σαπόρτα καπ με το πρώτο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη να το κερδίζει ο δικέφαλοs 90-84, αλλά στην ρεβάνs οι Λετονοί είχαν διαλύσει τον δικέφαλο 107-76.


1η αγωνιστική
ΠΑΟΚ - Ρίγα
Κίμκι - Σολέ

2η αγωνιστική
Ρίγα - Κίμκι
Σολέ - ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική
Σολέ - Ρίγα
Κίμκι - ΠΑΟΚ

4η αγωνιστική
Ρίγα - Σολέ
ΠΑΟΚ - Κίμκι

5η αγωνιστική
Σολέ - Κίμκι
Ρίγα - ΠΑΟΚ

6η αγωνιστική
ΠΑΟΚ - Σολέ
Κίμκι - Ρίγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου