LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

10 Μαΐου 2012

Αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. μπορεί…


Σήμερα ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν ο καλύτερος Π.Α.Ο.Κ. εντός έδρας όλου του δευτέρου μισού του πρωταθλήματος και δη των play offs.Επιτέλους είδαμε έναν Π.Α.Ο.Κ. με αλληλοκαλύψεις σε όλες τις γραμμές,με ταχύτητα σε όλες τις μεταβιβάσεις αλλά και σε όλες τις κινήσεις τους.Οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ. έδειξαν ότι θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση.
Η αμυντική γραμμή του Π.Α.Ο.Κ. έκανε ελάχιστα λάθη,τα οποία δεν στοίχησαν στην ομάδα.στο κέντρο Γκαρσία και Λάζαρ νομίζω ότι βοήθησαν πολύ με την πολύ καλή παρουσία τους και στην ανάπτυξη αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού,με αποτέλεσμα ο Ίβιτς να έχει πιο ελεύθερο χώρο να δράσει.Η παρουσία του Ίβιτς βοήθησε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι δίνοντας πολλές πάσες και ανάσες στους συμπαίκτες του.
Από τους παίκτες που ξεχώρισα ιδιαίτερα στο σημερινό ματς με πολύ σημαντική προσφορά και στο επιθετικά αλλά και στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν για ακόμη μία φορά ο πολύ καλός Σταφυλλίδης.Μια ακόμη πολύ καλή παρουσία για τον μικρό που δείχνει ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι οριμάζει και αν δεν του φάνε τα μυαλά οι “Ενημερωτές” και τα παπαγαλάκια,είναι πολύ κοντά στο να κάνει μεγάλη καριέρα.
Γενικά οι τρεις που κάλυπταν την αριστερη πλευρά,είχαν πολύ καλή συνεργασία, με ενορχηστροτή τον Γκαρσία και τους πιτσιρικάδες να αγωνίζονται με την ίδια εμπειρία του Πάμπλο.
Όσο για τον σκόρερ του ματς νομίζω οτι ήταν ενα από τα γεμάτα παιχνίδια του Σαλπιγγίδη,αφού κάλυπτε όσο περισσότερους χώρους του επέτρεπαν οι ανεξάντλητες δυνάμεις του!!!Βοήθησε πάρα πολύ και τον Έττο ο οποίος με τον Κουίνσι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα!!!
Όλα αυτά στο 1ο ημίχρονο.Στο δεύτερο ο Π.Α.Ο.Κ. παραχώρησε το γήπεδο στον παναθηναϊκό χωρίς όμως αυτό να του δημιούργήσει προβλήματα!!!Για 20 και πλέον λεπτά ο Π.Α.Ο.Κ. αμυνόταν πίσω από τη γραμμή του κέντρου και θα έλεγε κανείς ότι έπαιξε παιχνίδι σκοπιμότητας…
Κανείς ποτέ δεν θα καταλάβει με τι σκοπό κάνει εξόδους ο Χαλκιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου