LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

25 Μαΐου 2012

Α.Σ Π.Α.Ο.Κ…”Χειρότερα δεν γίνεται”!


ad
Στις επικείμενες εκλογές για τον Ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ, εκτός του ψηφοδελτίου του αιώνιου προέδρου Κατσαρή, θα υπάρξει και αυτό της κίνησης του Χ.Μάλλιου, ο οποίος θα διεκδικήσει την προεδρία του ΑΣ. Σε συνέντευξή του στον «Sport 103 fm» μίλησε για την προσπάθεια του να αλλάξει η κατάσταση μια και τα πράγματα όπως δήλωσε “Χειρότερα δεν μπορεί να γίνουν”!!! Πιο συγκεκριμένα:
«Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή κι αφού δεν έγιναν κάποιες κινήσεις που ίσως περιμέναμε. Το δικό μας σύνθημα θα είναι ότι «χειρότερα δε γίνεται». Δεν πρέπει να μιλάμε για τα προγράμματα, αλλά να αναφερόμαστε στο παραπάνω σύνθημα που τα λέει όλα».
«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση αναφορικά με τα χρέη. Η ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ βουλιάζει καθημερινά… Ουσιαστικά πρέπει το καταστατικό να αλλάξει ρότα. Να ξεφύγουμε από τα ονόματα και τις προσωπολατρίες. Πρέπει να λειτουργήσουν οι θεσμοί και να υπάρξουν βαθιές τομές».
«Ο συνδυασμός μας είναι απλά 15 Π.Α.Ο.Κτσήδες, δεν είναι γνωστοί. Ορισμένοι υπήρξαν και στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο. Αύριο θα κατατεθεί κι επίσημα η υποψηφιότητά μας και ενδεχομένως να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο με 2-3 πρόσωπα».
Θυμίζουμε πως οι εκλογές του ΑΣ είναι την προσεχή Τρίτη και καλό θα ήταν όλα τα μέλη να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί μια μέρα νωρίτερα.Το μέλλον του Π.Α.Ο.Κ βρίσκεται στα χέρια μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου