LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

21 Μαΐου 2011

Το μεγάλο στοίχημα του Ζαγοράκη Το μεγάλο στοίχημα του Ζαγοράκη


Την ώρα που οι άλλες ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ έχουν επιδοθεί σε έναν "πόλεμο" ανακοινώσεων και παρασκηνίου, ο ΠΑΟΚ επιλέγει την τακτική των χαμηλών τόνων, με την πίστη ότι αυτή η στάση του θα τον δικαιώσει


Όσο πλησιάζουν στο τέλος τους τα πλέι οφ της Superleague, τόσο "φουντώνει" η παρασκηνιακή διαμάχη και ο επικοινωνιακός "πόλεμος" μεταξύ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ. ΑΕΚ και Ολυμπιακός Βόλου έχουν επιδοθεί σε μία ανταλλαγή ανακοινώσεων και δηλώσεων χαμηλού επιπέδου, ενώ ο Παναθηναϊκός βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον "Δικέφαλο" του Βορρά, με έμμεσο αλλά άκρως προσβλητικό τρόπο, προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις γύρω από τον ορισμό του Κάκου.

Την ίδια ώρα, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ακολουθεί μία διαφορετική στάση, με χαμηλούς τόνους και χωρίς απαντήσεις στις προκλήσεις, με εξαίρεση την ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ, μετά τον αγώνα της Τούμπας, στην οποία "σύρθηκε" ουσιαστικά από την "Ένωση".
Εισαγγελείς, στρατός και... Ομπάμα
Η ΑΕΚ φρόντισε από νωρίς να βάλει "φωτιά" στην αναμέτρησή της με τον Ολυμπιακό, στο Βόλο, ζητώντας να παραστούν στο γήπεδο δύο εισαγγελείς, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο γενικός διευθυντής της Superleague, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και γενικότερα να υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, θαρρείς και οι Βολιώτες είναι οι πιο... άγριοι και αιμοσταγείς οπαδοί στον κόσμο. Υπάρχει, βεβαίως, η κόντρα Μπέου - Αδαμίδη, ωστόσο οι ντόπιοι φίλαθλοι δεν έχουν κάνει τίποτα, ώστε να ζητάει η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ τη συνδρομή του... στρατού, για να διεξαχθεί ο αγώνας.
Την ίδια ώρα, ο "χαρτοπόλεμος" και η ανταλλαγή δηλώσεων χαμηλότατου επιπέδου... καλά κρατεί. Χαρακτηριστικά είναι το απόσπασμα από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: "Σχετικά με τις γελοίες δηλώσεις του περαστικού υπαλλήλου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη και όλων αυτών που τον περιτριγυρίζουν, τους διέφυγε να προσκαλέσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον... Μπαράκ Ομπάμα καθώς και το πριγκιπικό ζεύγος" και η ειρωνική απάντηση από "κύκλους" της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, που χαρακτηρίζουν τον Μπέο "επαγγελματία παράγοντα, που με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε Ηρακλή, Πανιώνιο και Ολυμπιακό Βόλου έχει συμβάλλει τα μέγιστα στα άλματα προόδου του αθλήματος στη χώρα μας, αλλά και στον αγώνα κατά της βίας στα γήπεδα και τον παράνομο στοιχηματισμό"
Η... ευαισθητοποίηση Μαρινάκη και οι προσβολές του ΠΑΟ
Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός έχει επιδοθεί σε μία άλλη μάχη εντυπώσεων και παρασκηνίου, με αφορμή τις... διαρροές για ενόχληση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον ορισμό του Τάσου Κάκου στο ΠΑΟ - ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι "πράσινοι" προχώρησαν ακόμη και σε επίσημη ανακοίνωση, για να απαντήσουν σε όσα... διαρρέονταν από τους "κύκλους" του προέδρου του Ολυμπιακού.
Τα... σκάγια, βεβαίως, πήραν και τον ΠΑΟΚ, αφού η ανακοίνωση προσβάλει, έστω και... υποχθόνια, τον "Δικέφαλο". Χαρακτηριστικό είναι παρακάτω απόσπασμα: "Δεν μπορεί όμως να μην προκαλεί απορία το γεγονός ότι είναι τόση η αγωνία του κ. Μαρινάκη μήπως τα χρήματα από το market pool του επόμενου Champions League κοπούν στα δύο".
Η στάση Ζαγοράκη
Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο πρόεδρός της, Θόδωρος Ζαγοράκης, προτίμησαν να κρατήσουν μία διαφορετική στάση. Μπορεί ο "Δικέφαλος" να εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ, ωστόσο, όπως αναφέραμε και παραπάνω, "σύρθηκε" σε αυτήν από την "Ένωση", η οποία τον ανάγκασε να απαντήσει.
Ωστόσο, στη συνέχεια η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ δεν μπήκε στο παιχνίδι του "χαρτοπολέμου", ούτε μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και των εντυπώσεων που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι "πράσινοι" με αφορμή τον ορισμό του Κάκου -η επιλογή του οποίου ασφαλώς και ικανοποίησε το "τριφύλλι"-.
Παρά την προσβολή με τα περί market pool και αδυναμίας του "Δικεφάλου" να περάσει στους ομίλους, λοιπόν, ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν έχει μιλήσει και ούτε δείχνει διατεθειμένος να το κάνει. Ο επικεφαλής της ΠΑΕ, Θόδωρος Ζαγοράκης, επιλέγει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και δε "βγάζει" προς τα έξω αντίδραση, ούτε με τη μορφή διαρροής. Ουσιαστικά, βάζει ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό του, με την πίστη ότι θα δικαιωθεί. Απομένει να δούμε αν όντως θα τα καταφέρει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου