LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

21 Μαΐου 2011

Ανοίγει το θέμα του προπονητή

Ανοίγει το θέμα του προπονητή
Από τις 13 Μαΐου το PAOK24 είχε ενημερώσει ότι ενδεχομένως να ανοίξει θέμα προπονητή για την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες ώρες, οι φήμες δίνουν και παίρνουν.. H μία... φήμη από την Αθήνα θέλει τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ, Στέλιο Σεϊρεκίδη, να βρίσκεται στη λίστα της Ομοσπονδίας για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Μία άλλη... φήμη θέλει τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό, Νίκο Μάντζο να αποτελεί εναλλακτική λύση για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, αφού οι καλοί προπονητές στη Βόρειο Ελλάδα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Υπάρχει και μία τρίτη φήμη, για λύση άλλου τύπου, αλλά προς το παρόν δεν δημοσιεύεται για ευνόητους λόγους. Αυτό το τρίτο σενάριο, εντός του ΠΑΟΚ ξεφεύγει από το όριο της φήμης και θα συζητηθεί έντονα, όταν ξεκαθαρίσει το μπάτζετ του τμήματος για τη νέα περίοδο.


Αναφορικά με τα δύο πρώτα σενάρια τα δεδομένα είναι τα εξής: Στην Εθνική ανδρών το συμβόλαιο του Μάντζου λήγει στα τέλη Ιουλίου και ήδη έχουν αρχίσει κάποιες πρώτες συζητήσεις στους κύκλους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης σε θεωρητικό επίπεδο πλην της διπλής πρότασης που έγινε στον Γιώργο Κρανάκη πρόπερσι το Νοέμβριο και τον Μάιο του 2010, που όμως δεν ήταν ζεστός επί του θέματος.

Εγώ είμαι στον ΠΑΟΚ”
Το όνομα του Στέλιου Σεϊρεκίδη δεν ξεφύτρωσε τυχαία, αφού είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής τα τελευταία χρόνια στην Α1 Ανδρών, κουβαλώντας δυο τίτλους και μία δεύτερη θέση στο ενεργητικό του. Ο ίδιος πάντως θα ήταν θετικός όπως μετέφερε στοPAOK24 να αναμειχθεί με …τα της Εθνικής: «Δεν θα έλεγα όχι σε μία τόσο μεγάλη πρόκληση. Δεν μου έχει γίνει όμως κάποια επίσημη πρόταση. Ξέρω ότι ξέρετε». Υποψήφιος για την Εθνική είναι και ο προπονητής των Βριλησσίων, Νίκος Γραμματικός.

Αναφορικά με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και τη διαδοχολογία ο Στέλιος Σεϊρεκίδης υπογράμμισε ότι «δεν ξέρω από πού ξεκίνησαν αυτά τα σενάρια. Εγώ συνεχίζω να αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Περιμένω μέσα στον Ιούνιο ή νωρίτερα να με καλέσει ο πρόεδρος για να συζητήσουμε για το μπάτζετ της ομάδας και πως θα κινηθούμε μελλοντικά. Το πλάνο λέει ότι είμαι στην ομάδα. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να σχολιάσω προπονητές από την στιγμή που δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Ο κ. Μάντζος είναι εξαιρετικός στα καθήκοντα του. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα άλλο».

Από την πλευρά του ο Νίκος Μάντζος τόνισε στο PAOK24 ότι «μέχρι τις 10 Ιουνίου με απασχολεί αποκλειστικά η Εθνική ομάδα».

Το οικονομικό...
Η απόφαση για τον τεχνικό που θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι άμεσα συνυφασμένη με τον προϋπολογισμό της ομάδας, που για τη σεζόν που πέρασε έφτανε τις 200.000 ευρώ (αμοιβές αθλητών και προπονητών). Αν ο προϋπολογισμός μειωθεί αισθητά θα είναι δύσκολο τόσο να παραμείνει ο Σεϊρεκίδης, όσο και να έρθει προπονητής όπως ο Μάντζος. Σε αυτή την περίπτωση θα προτιμηθεί ο τρίτος δρόμος... Πάντως, πριν τον Ιούνιο και το ραντεβού Κατσαρή – Σεϊρεκίδη, δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου