LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

16 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ελλαδάρα έκανε πλάκα στην Σερβία και πήρε την πρόκριση για το προολυμπιακό τουρνουά''



London calling…
 Η Μεγάλη μάχη με την Σερβία βρήκε άνετα την Εθνική μαs νικήτρια με 87-77.
Η Εθνική μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασηs στην Σερβική ομάδα που απο την αρχή ακολουθούσε συνεχώs την Εθνική μαs στο σκόρ. To πρώτο δεκάλεπτο τέλειωσε με το εκπληκτικό 34-8 για την Εθνική μαs. Στην δέυτερη περίοδο οι Σέρβοι μείωσαν κάπωs την διαφορά με την ανάπαυλα να βρίσκει μπροστά την Εθνική με 22 πόντουs διαφορά 48-26.
Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε την Σερβία να μειώνει αισθητά την διαφορά και να προσπαθεί να μπεί στο παιχνίδι με το τέλοs του τρίτου δεκαλέπτου να βρίσκει την Εθνική μαs μπροστά 64-48.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Σέρβοι μείωσαν στο 33' 65-55 με τον Τέοντοσιτs αλλά ο εξαιρετικόs Μπουρούσηs που σταμάτησε στουs 27 πόντουs, ο Ζήσηs, και ο αλλάνθαστοs σχεδόν Καλάθηs δεν επέτρεψαν στην Σέρβικη ομάδα να μειώσει περισσότερο και έτσι η Εθνική πήρε την πολύ σημαντική νίκη με 87-77 που την στέλνει στο προολυμπιακό τουρνουά.
Ελλάδα: Μπουρούσηs 27 με 2 τρίποντα, Ζήσηs 18 με 1 τρίποντο, Καλάθηs 10 με 10 ασίστ, Φώτσηs 16 με 2 τρίποντα,Παπανικολάου 4 πόντοι και 1 τρίποντο, και σπουδαία άμυνα και ριμπάουντ στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, Μαυροειδήs 2, Μπράμοs 6, Κουφόs 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου