LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

02 Σεπτεμβρίου 2011

Ψυχάρεs άλωσαν το Μπλούμφιλντ με γκολάρα του Νίνη''



 Mε εκπληκτικό γκόλ του Σωτήρη Νίνη η Εθνική μαs πήρε νίκη πρωτιά στο αφιλόξενο Μπλούμφιλντ. Η Εθνική μαs δεν δυσκολέυτηκε και πολύ να πάρει το παιχνίδι μιάs που δεν απειλήθηκε σημαντικά απο την Εβραική ομάδα.
Το πρώτο ημίχρονο οι Εβραίοι είχαν την κατοχή τηs μπάλαs αλλά είχαν άκαρπη υπεροχή για περίπου 25 λεπτά μετά η Εθνική έφερε το παιχνίδι στα μέτρα τηs, κράτησε την μπάλα, και απείλησε με Σαλπιγκίδη στο 24'' όταν έπιασε το σούτ πάνω στην κίνηση αλλά μπλόκαρε δύσκολα ο Αουάτ, και με τον Μάκο στο 42'' όταν έπιασε το σούτ έξω απο την περιοχή αλλά και πάλι ο Αουάτ μπλόκαρε.
Στο β' ημίχρονο η Εθνική μαs μπήκε πολύ δυνατά και στο 53'' έιχε την μεγάλη ευκαιρία να ανόιξει το σκόρ όταν στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Νίνηs η μπάλα έφτασε στον Σαμαρά που έπιασε την κεφαλιά αλλά οι αμυντικοί απομάκρυναν πάνω στην γραμμή.
Η Εθνική μπήκε στο β' ημίχρονο με σκοπό να πετύχει το γκόλ όπωs και το κατάφερε όταν στο 60'' Καραγκούνηs, και Μάκοs έκλεψαν την μπάλα την έδωσαν στον Νίνη που χόρεψε 3 αμυντικούs και έστειλε με σούτ την μπάλα στα δίχτυα του Αουάτ κάνονταs το 0-1 και τουs περίπου 100 ηρωικούs Έλληνεs να πανηγυρίζουν έξαλλα στιs κερκίδεs του Μπλούμφιλντ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πήραν τον έλενχο του παιχνιδιού λόγω και τηs κούρασηs των διεθνών μαs και πίεσαν αλλά οι προσπαθειέs σταμάτησαν στον Σταθερό Σηφάκη. Η Εθνική μαs έκανε το χρέοs τηs πήρε το διπλό και έδωσε την καλύτερη απάντηση στουs γηπεδούχουs που δεν σεβάστηκαν την Εθνική μαs και θέλησαν το παιχνίδι να γίνει μεσημέρι με θερμοκρασία 40 βαθμών.
Επόμενο παιχνίδι για την Ελλάδα με την Λετονία στην Ρίγα την Τρίτη και την ευκαιρία για την Εθνική μαs να πάρει την νίκη και να εδραιωθεί στην κορυφή του ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου