LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

20 Σεπτεμβρίου 2011

«Θέλω παράταση»

Με επιστολή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Φλωρίδης ζήτησε σήμερα να δοθεί παράταση ενός μήνα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που κλείνει στις 22 Σεπτεμβρίου, διότι δεν προλαβαίνει να συγκεντρώσει τα έγγραφα, που απαιτούνται μέχρι μεθαύριο...

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Φλωρίδης δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα έγγραφα, που απαιτούνται από το νόμο, παρά το γεγονός ότι το ενδιαφέρον του υφίσταται (έστω και θεωρητικά) εδώ και τρεις μήνες και ζήτησε να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρήση του δικαιώματός της να δώσει παράταση ενός μήνα στην αύξηση.

Η ΠΑΕ δεν έχει κανένα λόγο να αρνηθεί κι έτσι η αύξηση θα κλείσει στις 22 Οκτωβρίου. Απομένει να φανεί αν στο μήνα, που θα μεσολαβήσει, θα μπορέσει ο Φλωρίδης να συγκεντρώσει τα έγγραφα, έτσι ώστε να φανεί αν έχει και τα χρήματα κι εφόσον τα έχει, αν έχει σκοπό να τα καταθέσει στην ΠΑΕ.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει (είτε έχει σημασία, είτε όχι), ο Φλωρίδης έστειλε την σημερινή επιστολή στην ΠΑΕ, χωρίς την μεσολάβηση του Σαχπατζίδη, αλλά μέσω του δικηγόρου του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου