LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

18 Σεπτεμβρίου 2011

Nίκη ψυχολογίαs η ΠΑΟΚΑΡΑ 1-2 στην Νέα Σμύρνη''



 Πολύ σημαντική νίκη πήρε πριν λίγο στην Νέα Σμύρνη η ομάδα μαs επικρατώνταs του Πανιωνίου με 1-2.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 6' όταν ο Εστογιανόφ σουτάρει μέσα απο την περιοχή αλλά η μπάλα ευτυχώs λίγο άουτ.
Στο 11' νέα ευκαρία για τον Πανιώνιο μετά απο κόρνερ του Εστογιανόφ ο Κούτσι σηκώνεται μόνοs του και πιάνει την κεφαλιά η μπάλα μόλιs άουτ.
Ο Βιερίνια μετά από μακρινή μπαλιά του Φωτάκη κοντρολάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή και με άψογο τακουνάκι βγάζει στον Αθανασιάδη που σουτάρει πάνω στην κίνηση και πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκόλ η ομάδα μαs 0-1 στο 16'.
Ο ΠΑΟΚ πατάει καλύτερα στο γήπεδο μετά το 15' και ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό του παιχνιδιού.
Στο 19' μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με Βιερίνια και Αθανασιάδη να μην μπορούν να κερδίσουν τον Ελευθερόπουλο που κάνει 2 εξαιρετικέs επεμβάσειs.
Στο 34' ο Εστογιανόφ μπαίνει στην περιοχή απο τα πλάγια και κάνει το σούτ η μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτs που αν και έκλεισε την γωνία του δέχτηκε το γκόλ και ο Πανιώνιοs ισοφάρισε το παιχνίδι 1-1
μετά το γκόλ του Πανιωνίου δεν παρουσιάστηκε κάποια μεγάλη ευκαιρία στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και έτσι το ημίχρονο έληξε 1-1.
Στην ανάπαυλα και λίγο πριν ξεκινήσει το β' ημίχρονο αστυνομικοί μπήκαν στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ χωρίs να υπάρχει κάποιοs σοβαρόs λόγοs με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση για αρκετή ώρα ανάμεσα στα ΜΑΤ και τουs οπαδούs του ΠΑΟΚ, στα αξιοσημείωτα οι αποδοκιμασίεs και απο τουs φιλάθλουs του Πανιωνίου προs τιs δυνάμειs των ΜΑΤ.
Το β' ημίχρονο ξεκινάει με τιs καλύτερεs προυποθέσειs με ευκαιρίεs εκατέρωθεν και για τιs 2 ομάδεs.
Στο 50' σέντρα του Βιερίνια στον Αθανασιάδη που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα αντεπίθεση για τον Πανιώνιο με τον Εστογιανόφ να κάνει ένα δυνατό συρτό σούτ αλλά ο Κρέσιτs δεν αιφνιδιάζεται και διώχνει εντυπωσιακά.
Ένα λεπτό αργότερα αντεπίθεση για τον δικέφαλο με τον Σαλπιγκίδη να μπαίνει στην περιοχή από πλάγια αλλά το σούτ του είναι αδύναμο και μπλοκάρει ο Ελευθερόπουλοs.
Στο 55' νέα μεγάλη ευκαρία για τον ΠΑΟΚ όταν ο Ίβιτs λίγο έξω απο την περιοχή πιάνει το σούτ αλλά η μπάλα καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Πανιωνίου.
Στο 64' ο ΠΑΟΚ ξαναπροηγείται με τον Δημήτρη Σαλπιγκίδη 1-2 και βάζει φωτιά στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Στο 74' η πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ Ο Μπαλάφαs στο παιχνίδι στην θέση του κινητικού Ίβιτs.
Στο 80' νέα εξαιρετική απόκρουση του Κρέσιτs σε κόρνερ σε σούτ του Εστογιανόφ, στο ίδιο λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Κροάτη τερματοφύλακα σε κοντινό πλασέ του Κουμορτζί.
Στο 89' η δέυτερη αλλαγή για τον δικέφαλο με τον Σπαντάσιο να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ στην θέση του σκόρερ Σαλπιγκίδη.
Στο 90+ η τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Σνάουτσερ να παίρνει την θέση του Βιερίνια.
Νίκη ψυχολογίαs για την ΠΑΟΚΑΡΑ μαs στην Νέα Σμύρνη με 1-2 μιά νίκη που ήταν η 10η στην έδρα των Νεοσμυρνιωτών . Εξαιρετικό γκόλ απο τον Κλάουs που έψαχνε το πρώτο του γκόλ στο πρωτάθλημα, και απόδειξε για άλλη μια φορά οτι μετά από χρόνια ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπο του νεαρού έναν εξαιρετικό επιθετικό. Πολύ καλή εμφάνιση απο τον εξαιρετικό Γκαρσία που έδεσε όσο μπορούσε το κέντρο αλλά και απο τον Κοντρέραs που βοήθησε τα μέγιστα στην άμυνα μαζί και με τον Κρέσιτs που στο β' ημίχρονο έκανε εξαιρετικέs επεμβάσειs και αποσόβησε τουs κινδύνουs.
Η ομάδα έχει την καλύτερη ψυχολογία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ το βράδυ τηs Κυριακήs στην κατάμεστη Τούμπα και πρέπει να εκμεταλευτεί αυτή την ευκαιρία και, να πάρει τουs 3 βαθμούs που θα δώσουν στην ομάδα τον κατάλληλο αέρα για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματοs αλλά και τηs Ευρώπηs.

3 σχόλια:

  1. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΜΑΔΑ
    ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α!!!!!ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΠΑΣΕΣ,ΚΑΝΑΜΕ ΩΡΑΙΟ
    ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!
    ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ
    ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΑΚΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ
    ΓΙΑ HIGHLIGHTS!!!!!TI NA ΠΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ?
    ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ
    ΧΑΡΕΣ!!!ΚΟΛΟΣΟΙ ΚΡΕΣΙΤΣ,ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ,ΓΚΑΡΣΙΑ
    ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ!!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ
    ΜΟΧΘΗΣΑΝ!!ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΛΕΙΨΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα όσα έγιναν στην διάρκεια του ημιχρόνου με τους άνδρες των ΜΑΤ δεν ήταν τα μόνα μελανά σημεία του αγώνα με τον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα οι τελευταίοι έκαναν επίθεση σε ένα πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ στα διόδια των Αφιδνών, στο οποίο προκάλεσαν και ζημιές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση από οπαδούς της ομάδας των άλλων λεωφορείων και να δημιουργηθεί ένταση στο σταθμό της τροχαίας της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο αργότερα εκτονώθηκε η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οργή επικρατεί στον επίσημο ΠΑΟΚ και στις τάξεις των οπαδών του "Δικεφάλου" για τη στάση της Αστυνομίας κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι άνθρωποι και οι φίλοι της ομάδας υπήρξε αναίτια εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στην κερκίδα που φιλοξενούνταν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην ανάπαυλα, επειδή κάποιοι οπαδοί ήθελαν να πάνε στην τουαλέτα!
    Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους που έφθασαν στο olaPAOK.gr, σε εκείνο το σημείο οι Αρχές έκαναν ντου και πέταξαν χημικά, ενώ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και ο τρόπος που μιλούσαν στους οπαδούς της ομάδας και στους διοικούντες τον ΠΑΟΚ για τους φίλους των "ασπρόμαυρων". Έφθασαν, μάλιστα, μέχρι το σημείο να κάνουν σχόλια για τα χρέη της ΠΑΕ!
    Ο "πυροσβεστικός" ρόλος της ΠΑΕ Πανιώνιος
    Θα είχαν συμβεί πολύ χειρότερα αν οι ιθύνοντες του Πανιωνίου δεν προνοούσαν να ανοίξουν την θύρα 7, έτσι ώστε να μεταφερθούν εκεί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και να γλιτώσουν από τα χημικά. Κάθισαν με τους φίλους του Πανιωνίου, οι οποίοι αποδοκίμαζαν και αυτοί την Αστυνομία.
    Η προχειρότητα με την οποία χειρίστηκαν το όλο θέμα οι Αρχές φαίνεται και από το γεγονός ότι στην τελική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε το πρωί, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης αποχώρησε πριν αυτή ολοκληρωθεί επικαλούμενος εργασία, κάτι που σημειώθηκε στην έκθεσή του από τον παρατηρητή της Super League που έδωσε το παρών.
    Το όλο σκηνικό και η κάκιστη εντύπωση που προκάλεσε η στάση της Αστυνομίας οδήγησε τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ και τους σεκιούριτι της ΠΑΕ να συνοδέψουν τους οπαδούς κατά την αποχώρησή τους και μέχρι να φθάσουν στα πούλμαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν προνοήσει ώστε στο γήπεδο να υπάρχει δικηγόρος.
    Τέλος, υπογραμμίζεται ότι κατά την διάρκεια των γεγονότων στην ανάπαυλα δεν υπήρξε καμία σύλληψη, γεγονός που δείχνει πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είχαν καμία επιθετική διάθεση και έφθασαν στο σημείο να κάθονται δίπλα-δίπλα με τους φίλους του Πανιωνίου. Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας και το ζητούμενο είναι τα γεγονότα να μεταφερθούν όπως ακριβώς εκτυλίχθηκαν στην Πειθαρχική Επιτροπή. Τα έκτροπα προήλθαν από τους τραγικούς χειρισμούς των ανδρών των ΜΑΤ και δεν φέρουν καμία ευθύνη οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Πανιώνιος και οι οπαδοί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή