LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

02 Σεπτεμβρίου 2011

Πέρασε και από Σέρρεs ο ΠΑΟΚ έστω και σε φιλικό 0-1



Πανσερραικόs- ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Σερρών για το φιλικό τηs μεταγραφήs του Γιώργου Γεωργιάδη σε ένα γήπεδο άδειο σχεδόν καθώs ο κόσμοs του Πανσερραικού αλλά και του ΠΑΟΚ προτίμησαν να κάνουν κάτι άλλο.
Η πρώτη ευκαιρία του φιλικού έγινε στο 18'' όταν από λάθοs του Αρίαs η μπάλα πήγε στον Ορφανό που έβγαλε πλάγια στον Τσαούση εκέινοs έβγαλε την σέντρα στον Βουτσιά που έκανε το σούτ πάνω στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Χαλκιά.
Στο 27'' εκπληκτική κάθετη πάσα του νεαρού Παναγιωτούδη στον Ρομπέρ που μπαίνει στην περιοχή και ο  Αναγνώστου τον ανατρέπει με τον διαιτητή να δέιχνει το σημέιο του πέναλτι, το πέναλτι εκτελεί ο Λίνο και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφονταs το 0-1 για τον δικέφαλο.
Στο 33'' σέντρα του Ρομπέρ στον Παναγιωτούδη που πιάνει την κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
Το β' ημίχρονο ξεκινάει με 3 αλλαγέs για τον ΠΑΟΚ έξω Αρίαs, Λίνο, και Χαλκιάs, μέσα Πόποβιτs, Γλύκοs, και Έτο.
Η πρώτη πολύ καλή ευκαιρία στο β' ημίχρονο είναι απο τον ΠΑΟΚ όταν μετά απο σέντρα του Ρομπέρ στον Παναγιωτούδη ο νεαρόs έπιασε το σούτ η μπάλα πέρασε δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Πανσερραικού.
Ένα λεπτό αργότερα κόρνερ για τον ΠΑΟΚ η μπάλα έφτασε στον νεαρό Πόποβιτs που έκανε το σούτ η μπάλα πάει στον Παπαδοπουλο που δεν προλαβαίνει για λίγο να την σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 69'' σέντρα σούτ του Τριανταφύλλου έδιωξε εντυπωσιακά ο Γλύκοs σε κόρνερ.
Τριπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ένα λεπτό αργότερα μέσα Ιντζίδηs, Πέλκαs, Τσανδάρηs, και φέυγουν απο το παιχνίδι Μαλεζάs, Ρομπέρ, και Τσουκαλάs.
Στο 90+ τελευταία ευκαιρία στον αγώνα για την ομάδα των Σερρών όταν σούτ του Κυριακίδη μπλοκάρει έυκολα ο Γλύκοs.
To παιχνίδι τελειώνει και ο ΠΑΟΚ κερδίζει 0-1 με το γκόλ του Λίνο απο το πρώτο ημίχρονο.
Εξαιρετική εμφάνιση απο τον νεαρό Παναγιωτούδη που έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Ρομπέρ και ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο νεαρόs ήταν κινητικότατοs και ήταν διαρκήs απειλή για τουs αμυντικούs των Σερρών, πολύ καλόs και ο Πόποβιτs όσο χρησιμοποίθηκε ταλαιπώρησε την άμυνα των Σερρών.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν 200-250 φίλοι του δικεφάλου που με συνθήματα, και τραγούδια βοήθησαν την ομάδα να πάρει την νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου