LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

07 Δεκεμβρίου 2011

Πέρασε απο Γιαννιτσά ο ΠΑΟΚ 0-2 σε φιλικο παιχνίδι''



 Σήμερα το μεσημέρι ο δικέφαλοs έπαιξε φιλικό στα Γιαννιτσά με την τοπική και ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο δικέφαλοs επικράτησε έυκολα 0-2 με γκόλ των Γιάννου στο 13΄, και του νεαρού αμυντικού Κατσικά στο 19' που εκμεταλέυτηκε την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Σιμψερή, το παιχνίδι παρακολούθησαν πάνω απο 300 φιλάθλουs και των 2 ομάδων.
Τα κέρδη για τον Λάζλο Μπόλονι στο συγκεκριμένο φιλικό ήταν αρκετά, ο Παναγιωτούδηs για άλλο ενα παιχνίδι έδειξε εξαιρετικέs ικανότητεs στην οργάνωση του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ και εντυπωσίασε με την απλότητα, και τιs κινήσειs του στον αγωνιστικό χώρο.
Εξαιρετικά στοιχεία έδειξε και ο νεαρόs Δερμιτζόγλου που χρησιμοποίθηκε στα δεξιά και έδειξε άριστα στοιχεία τόσο με την ταχύτητα του, οσο και με την εξαιρετική πάσα που διαθέτει, μάλιστα στο πρώτο γκόλ αυτόs πάσαρε στον ολομόναχο Γιάννου και άνοιξε το σκορ ο δικέφαλοs.
Στα θετικά και η χρησιμοποίηση του Λίνο μετά απο καιρό λόγω του τραυματισμού του, ο Λίνο δεν πάταγε στην αρχή και τόσο καλά αλλα όσο πέρναγε η ώρα άρχιζε να βρίσκει τα πατηματά του στο γήπεδο.
Ο Κατσικάs δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι έκανε κάποια λάθη αλλά οσο πέρναγε η ώρα έδειξε και αυτόs οτι αξίζει να πάρει ευκαιρίεs απο τον Λάζλο Μπόλονι, στα θετικά του ήταν και το γκολ που σημείωσε και έκανε το 0-2. Ο Λάζλο Μπόλονι χρησιμοποίησε και τον Βραζιλιάνο υπο δοκιμή Ντεμούρα έναν παίκτη με τεχνική, αλλά και ευκαιρίεs που δεν μπορούσε να τιs τελειώσει.

ΠΑΟΚ:  Γλύκος (72' Μελισσάς), Αποστολόπουλος (72' Κωνσταντινίδης Π.), Λίνο (46' Λαμπάκης), Κατσικάς, Μπαλάφας (61' Ιντζίδης), Παναγιωτούδης, Αρίας (Ταουσιάνης), Ντεμούρα (Παπαδόπουλος Β.), Δερμιτζόγλου (61' Κίτσιου), Πόποβιτς (61' Τσανδάρης), Γιάννου (72' Χαρμάνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου