LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

27 Δεκεμβρίου 2011

Δείτε το ΠΑΟΚ-Αρηs και βοηθήστε''



 "Στη δύσκολη σημερινή οικονομική κατάσταση, η οικονομική συνεισφορά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι απαραίτητη, προκειμένου να στηριχθεί η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, η ομάδα που μας χάρισε στο παρελθόν πολλές και μεγάλες επιτυχίες.
Στο πλαίσιο της εκστρατείας στήριξης της ομάδας, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την εταιρία DIGICAST, προσφέρουν με το σύστημα “pay per view” τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 5.00 μ.μ. στο PAOK Sports Arena. Η συνδρομή των φίλων του ΠΑΟΚ είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ομάδας.
Συγκεκριμένα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το ΠΑΟΚ WebTV θα προβληθεί μια 3ωρη ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση με:
* PreGame Show, με τη δημοσιογραφική ομάδα του ΠΑΟΚ WebTV και καλεσμένους να αναλύουν τα σημεία κλειδιά του μεγάλου αγώνα,
* Ζωντανή μετάδοση του αγώνα, με αποκλειστική ασπρόμαυρη περιγραφή και σχολιασμό,
* PostGame Show, με δηλώσεις των πρωταγωνιστών, highlights, και ανάλυση της εξέλιξης του μεγάλου ντέρμπυ.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ και να βοηθήσουν με κάθε τρόπο την αγαπημένη τους ομάδα, έχουν την δυνατότητα να το κάνουν, αποκτώντας το δικαίωμα ζωντανής διαδικτυακής παρακολούθησης του αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης από το ΠΑΟΚ WEB TV με κόστος 2,90€ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Οι τρόποι πληρωμής είναι οι συνήθεις για τις online υπηρεσίες (πιστωτική κάρτα, Paypal).
Η διαδικασία ενεργοποίησης είναι πολύ απλή:
* Στην κεντρική σελίδα του ΠΑΟΚ WebTV (www.paokwebtv.com) θα υπάρχουν 2 ειδικά banners. Το ένα οδηγεί στη σελίδα πληρωμής και το άλλο στη σελίδα προβολής.
* Μετά την διαδικασία πληρωμής, ο χρήστης θα λαμβάνει έναν μοναδικό κωδικό τον οποίο θα πρέπει να το καταχωρήσει στη σελίδα προβολής.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για την διαδικασία πρόσβασης στη μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης από το ΠΑΟΚ WEB TV, οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να απευθυνθούν:
* Στην ιστοσελίδα www.paokwebtv.com,
* Στην ηλεκτρονική διεύθυνση paokwebtv@paokwebtv.com,
* Και στο τηλέφωνο: 2313080444". [OLA PAOK]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου