LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

22 Δεκεμβρίου 2011

Αρίας : "Σας ευχαριστώ όλους..."

Ο Ντιέγκο Αρίας αποτελεί παρελθόν για την ομάδα μας, αφού λύθηκε το συμβόλαιό του χθες με την ομάδα μας. Κατά την αποχώρησή του έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της πολής μας κι αναφέρθηκε για τους λόγους της αποχώρησής του, για τον Π.Α.Ο.Κ., καθώς και για το μέλλον της ομάδας και το δικό του.
Αναλυτικά η συνέντευξη...


Αρχικά ο Ντιέγκο Αρίας ρωτήθηκε γιατί φεύγει από τον ΠΑΟΚ και είπε :
"Ήταν προσωπικοί και αγωνιστικοί λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση να φύγω από τον ΠΑΟΚ"
Στην επιμονή των δημοσιογράφων να μάθουν κάτι παραπάνω και στην ερώτηση για οικονομικές εκκρεμότητες που ίσως επηρεάσαν, ο Ντιέγκο Αρίας είπε επίσης :
"Για τους αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους είχα μια συζήτηση με την διοίκηση της ομάδας, ανταλλάξαμε απόψεις και στην συνέχεια καθώς είναι πολύ σημαντικοί και οι προσωπικοί λόγοι πήραμε την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα"
Για το γεγονός ίσως δεν αγωνιζόταν όσο θα ήθελε :
"Θέλω, όπως κάθε παίκτης, να αγωνίζομαι σε όλα τα παιχνίδια και στενοχωριέμαι όταν δεν παίζω. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, κάθε φορά όμως που μπαίνω στο γήπεδο δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα"
Για το τι κρατάει τώρα που φεύγει από τον ΠΑΟΚ :
"Θυμάμαι και κρατάω όλες τις καλές στιγμές που έζησα εδώ, το γκολ με τον Ολυμπιακό πέρυσι και τις μεγάλες στιγμές στην Ευρώπη φέτος ενώ ο κόσμος του ΠΑΟΚ με αγκάλιασε και όλοι μου φέρθηκαν με τρυφερότητα και αγάπη"
Στην ερώτηση αν θα πάει στην Κρουζέιρος τώρα, ο Ντιέγκο Αρίας είπε:
"Τίποτε δεν είναι σίγουρο ακόμη, επιστρέφω τώρα στην οικογένεια μου, υπάρχουν προτάσεις, θα τις μελετήσω και πιστεύω να πάρω την καλύτερη απόφαση για μένα στην συνέχεια"
Ερωτηθείς αν υπάρχει κάποιος στον ΠΑΟΚ, τον οποίο ξεχωρίζει :
"Δεν ξεχωρίζω κανέναν και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, είχαμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα"
Κλείνοντας, ο Κολομβιανός μέσος τόνισε τα εξής :
"Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ψυχή και θα έχει φοβερό μέλλον. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη και ότι κάνατε για μένα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου