LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

29 Δεκεμβρίου 2011

Πελάτεs παντού!!!! ΠΑΟΚ- Αρηs 3-2 σέτ και στο βόλλευ''


Σχοινί - κορδόνι

 Νίκη ανάσα πήρε ο ΠΑΟΚ έναντι του συμπολίτη Αρη με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ, ο δικέφαλοs ξεκίνησε το παιχνίδι ιδανικά παίρνονταs το πρώτο σετ με 25-23. Απο εκει και πέρα ομωs ο δικέφαλοs παρουσιάστηκε αγνώριστοs και έδωσε το δικαίωμα στον Αρη να πάρει τα επόμενα σετ 23-25, 21-25 και να έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι απο το πουθενά.
Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να μπεί ξανά στο παιχνίδι και μπήκε δυνατά στο τέταρτο σετ και κατάφερε μετά απο δυνατή μάχη να το κατακτήσει με 25-21 και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Στο τάι μπρέικ ο ΠΑΟΚ μπήκε με άλλο αέρα, και κατάφερε έυκολα να το κατακτήσει με 15-10 και να πάρει μια νίκη ουσιαστικά βαθμολογική ανάσα που θα του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει για την δύσκολη συνέχεια, και να σώσει την χρονιά απο δυσάρεστεs καταστάσειs.
Πλέον ο ΠΑΟΚ με αυτή του την νίκη έπιασε   τον Αρη στην 9η θέση με 10 βαθμούs και πήρε την βαθμολογική ανάσα που τόσο επιζητούσε μετά απο 3 συνεχόμενεs ήττεs. Στο κλειστό τηs Πυλαίαs έδωσαν το παρών πάνω απο 400 φίλοι του δικεφάλου, που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να επευφημούν τουs παίκτεs του Γιάννη Μέλκα.

ΠΑΟΚ: Γεωργιάδηs, Γκιρτζίκηs 11,  Nτίναs,  Παπαδημητρίου,  Πλίκαs 3 (1 άσσο),  Παπαιακώβου 1,  Μπορόβνιακ 16,  Αγγελήs,  Ωρολογάs,  Αρμενάκηs 27,  Καρασαρλίδηs,  Ρομέρο 18 ( 3 άσσοι) .

Υ.Γ. Πελάτεs παντού οι κακόμοιροι συμπολίτεs κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια φάπα σε  μπάσκετ, βόλλευ, γυναικείο ποδόσφαιρο και οπου τουs βρίσκουμε πλέον. Δυστυχώs γι'αυτούs αλλα ο ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει πλέον απο τα στενά όρια τηs Θεσσαλονίκηs και γενικότερα τηs Βορείου Ελλάδοs, ο ΠΑΟΚ δεν έχει αντίπαλο πουθενά στην Βόρειο Ελλάδα τοσο αγωνιστικά οσο και οπαδικά αυτό πρέπει να το βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τουs.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου