LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

10 Δεκεμβρίου 2011

Δήλωσε παραίτηση ο Βελήs''



 Οι τριγμοί στη σχέση του Λεωνίδα Βελή με τον ΠΑΟΚ είχαν προκύψει μετά από δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγες μέρες και εξέφρασε την διαφωνία του για ορισμένα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ. Ακολούθησε μία συνάντησή του με τον Θόδωρο Ζαγοράκη μεσοβδόμαδα, η οποία όμως δεν άλλαξε τα δεδομένα.
Έτσι φθάσαμε στη σημερινή μέρα στη διάρκεια της οποίας ο Λεωνίδας Βελής όχι μόνο δεν έδωσε το παρών στο άτυπο συμβούλιο της Τούμπας, αλλά με επιστολή που έστειλε μέσω fax γνωστοποίησε στον Θόδωρο Ζαγοράκη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησής του την απόφαση να παραιτηθεί από το δ.σ.. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στο Sport24.gr, χωρίς ωστόσο να  εξηγήσει τους λόγους αποχώρησής του. Αρκέστηκε να δηλώσει: "Αγαπώ τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, γι' αυτόν ήρθα στην ομάδα, όπως και για τον Θόδωρο Ζαγοράκη που μου έδωσε την τιμή να γίνω μέλος της διοίκησης. Τον σέβομαι απεριόριστα...".
Από τον επίσημο ΠΑΟΚ, μιλάνε για διοικητικό συμβούλιο που πρόκειται να γίνει και να συζητηθεί το θέμα της παραίτησης του Λεωνίδα Βελλή, ο οποίος πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει αμετάπειστος. Θυμίζουμε, τέλος, ότι οι δηλώσεις του Βελή που επιβεβαιώνουν τη διαφορά φιλοσοφίας  αφορούν τη διαφωνία του στις μετακινήσεις μελών της διοίκησης σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ, με έξοδα της ΠΑΕ.  Πηγή [ΟLA PAOK] 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου