LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

13 Δεκεμβρίου 2011

Χωρίς "Σάλπι" και με ανανεωμένη 11άδα με Ρούμπιν


 Χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Σαλπιγγίδη και με ανανεωμένη 11άδα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον τελευταίο διαδικαστικό αγώνα του ομίλου για την πρόκριση  με την Ρούμπιν Καζάν στο Εuropa League.

Ο Σαλπιγγίδης έχει ακόμα ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δεν προπονήθηκε σήμερα. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα μείνει εκτός αποστολής. Στο οικογενειακό δίτερμα ο Λάζλο Μπόλονι δοκίμασε μια ανανεωμένη 11άδα με τους Μπαλάφα, Αρίας και Ίβιτς, καθώς θέλει να ξεκουράσει τους Μαλεζά, Λαζάρ και Φωτάκη.
Η 11άδα που δοκίμασε ο Ρουμάνος τεχνικός αποτελούνταν από τους Κρέσιτς, Ετό, Λίνο, Μπαλάφα, Τσιρίλο στην άμυνα, Γκαρσία, Αρίας, Ίβιτς στον κεντρικό άξονα και Γεωργιάδη, Βιερίνια, Αθανασιάδη στην επίθεση. Υπενθυμίζουμε, ότι ο Σταφυλλίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω της αποβολής του στο Λονδίνο.

Ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη με την Ρούμπιν για λόγους γοήτρου, καθώς έτσι θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Υπ’ ατμόν Σπαντάσιο και Λεονάρντο
Ο Σπαντάσιο και ο Λεονάρντο είναι υπ’ ατμόν από την Τούμπα. Ήδη γίνονται συζητήσεις με τους δυο Βραζιλιάνους για την λύση κοινή συναινέσει των συμβολαίων τους, αφού δεν έχουν ικανοποιήσει τον Μπόλονι, αλλά και οι ίδιοι είναι δυσαρεστημένοι επειδή δεν παίζουν και δεν βλέπουν ότι έχουν μέλλον στην ομάδα. Τέλος, το θέμα της παραμονής, ή όχι, του Κοντρέρας θα ξεκαθαρίσει σε συνάντηση που θα έχει με τους Βρύζα και Κωνσταντινίδη πριν από τα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου