LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

02 Δεκεμβρίου 2011

Διαπραγματέυσειs με την Pekintas στον ΠΑΟΚ'' [Supermatch.gr]




zagorakis-vrizas
 Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την τούρκικη εταιρεία Pekintas. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις, με την συγκεκριμένη εταιρεία να εμφανίζει εγγυητική 5 εκ ευρώ στον Θοδωρή Ζαγοράκη, που θα παραμείνει πρόεδρος. Κάτοχος του 15% της Γαλατασαράι είναι η συγκεκριμένη, πρώτη μεταγραφή ο Ριέρα. 



Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να υπήρξε έντονη φημολογία, ότι Τούρκικη εταιρεία ενδιαφέρεται να μπει στα κοινά της ΑΕΚ, ωστόσο φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να επενδύσει στον ΠΑΟΚ. Ο Λόγος για την Pekintas, εταιρεία Τούρκικων συμφερόντων, άνθρωπος της οποίας βρίσκεται στην χώρας μας, συζητώντας  με την διοίκηση Ζαγοράκη.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Ζαγοράκης έχει δώσει το οκ, στην εν λόγω εταιρεία να ξεκινήσει οικονομικό έλεγχο, ζητώντας παράλληλα εγγυητική 5 εκ ευρώ. Άνθρωποι που ενεργούν εκ μέρους της Pekintas έχουν μάλιστα συμφωνήσει στο ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναμένεται να μείνει στο πόστο του προέδρου, όπως και ο Ζήσης Βρύζας.

Η Pekintas ενεργοποιείται σε κατασκευές ανά την Ευρώπη. Έχει 25 εργοστάσια κατασκευών σε όλη την Ευρώπη, ενώ πολύ πρόσφατα αγόρασε εργοστάσιο αλουμινίου στον Βόλο.

Έχει στην κατοχή της το 15% της Γαλατασαράϊ, καθώς και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Φιορεντίνα. Ωστόσο σαν βασικός μέτοχος της ομάδας φαίνεται μια Γερμανική τράπεζα, της οποίας η εταιρεία είναι μέτοχος.

Μάλιστα η εν λόγω εταιρεία έχει ήδη στα σκαριά και την πρώτη μεταγραφή της ομάδας, που θα είναι η πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα που αγωνίζεται αυτή την στιγμή στην Γαλατασαράϊ.


Είναι πολύ πιθανό το ίδιο μοντέλο να ακολουθηθεί  και στον ΠΑΟΚ, εφόσον ολοκληρωθούν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, αφού θεωρείται δεδομένο πως η χώρα προέλευσης της εταιρείας θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Y.Γ. Δεν ξέρω αν το δημοσίευμα αυτό είναι αληθινό αλλα αν είναι Ζαγοράκη μην κάνειs το λάθοs και διχάσειs τον λαό του ΠΑΟΚ. Δεν θέλουμε Τούρκουs να επενδύσουν στην ομάδα μαs, δεν θέλουμε να σπιλωθεί το όνομα, και η καταγωγή τηs ομάδαs μαs. Ο ΠΑΟΚ έχει κόσμο απο Πόντο και Μικρά Ασία και θα πρέπει να τον σεβαστείs και να μην τον προδώσειs.

4 σχόλια:

  1. ase re file kai ti eisai esi?den exoue na xorisoume tipota me tous tourkous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?? ΑΥΤΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ??? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ?? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΟΚ?? Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ, ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΠΟΝΤΟΣ, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΠΟΛΗ, ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΞΕΡΗΖΩΜΟΣ, ΠΟΝΟΣ, ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή