LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

12 Ιουλίου 2011

ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ 2 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ

«Τρεις παίκτες, για να κοιμάμαι ήσυχος»
Για αυτό που κράτησε από το σημερινό παιχνίδι: «Μου έμεινε ο ρυθμός και η ένταση. Ηταν καλύτερο από το προηγούμενο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που κρατάμε».
 
Για τις δοκιμές και πότε θα ξεκινάει να προετοιμάσει τη βασική ομάδα: «Μια ομάδα δεν είναι μόνο έντεκα παίκτες αλλά περισσότεροι. Πρέπει να βρίσκουμε λύσεις μέσα από το γκρουπ των παικτών».
 
Για το αν έχει βγάλει κάποια συμπεράσματα για τους νεαρούς: «Ναι έχω μερικές ιδέες για αυτούς…»

Για το τι τον ικανοποίησε από τους βασικούς: «Μου άρεσε πολύ το κίνητρο να βγουν μπροστά και στην επίθεση και τη διάθεση να παίξουν γρήγορο ποδόσφαιρο. Μου άρεσε πολύ αυτό». Για τον Βιεϊρίνια: «Είδα κάποια πράγματα από αυτόν στο κέντρο. Σήμερα έπαιξε στο κέντρο και έβγαινε και στη γραμμή. Στο προηγούμενο έπαιξε στη γραμμή και δεν έκανε τίποτα. Σήμερα που άλλαζε θέσεις μου άρεσε. Ο Βιεϊρίνια είναι ένας από τους έντεκα. Εχουμε και τον Ρομπέρ που είναι καλός και γρήγορος, παίζουν στις ίδιες θέσεις και με αυτήν την κίνηση μπορούμε να μπερδεύουμε τον αντίπαλο».
 
Για τις επιλογές του στο επόμενο φιλικό: «Το πιο πιθανό είναι ότι αρκετοί από αυτούς που έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο να παίξουν βασικοί αύριο.
 
Για τον Καρλάο: «Δε μπορώ να πω κάτι ιδιαίτερο. Θα πρέπει να δουλέψει πολύ. Θα ήταν καλό για την ομάδα μας να έρθουν ακόμα μία-δύο ποδοσφαιριστές».
 
Για τις θέσεις που θέλει ενίσχυση: «Χρειαζόμαστε έναν παίκτη σε κάθε γραμμή. Για να κοιμάμαι ήσυχος χρειαζόμαστε τρεις παίκτες. Έναν στην επίθεση και δύο στο κέντρο».

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΩΤΑ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ!!
    ΜΕΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΑΝ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΑΓΙΟ
    ΜΠΑΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή