LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

27 Ιουλίου 2011

ΠΑΝΑΚΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΠΕΡΟ: ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΕ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

«Μέσα σε δύο μέρες δόθηκαν πάνω από 170 διαρκείας. Η κίνηση είναι πολύ καλή δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας για την Ελλάδα. Ο κόσμος θα έρθει δίπλα μας. Είμαστε αποφασισμένοι να πούμε στον κόσμο που πηγαίνουν τα χρήματα του. Έτσι θα συνεχίσει να μας στηρίζει.
Σήμερα ήρθαν από το νεοσύστατο σύνδεσμο του Τριλόφου και πήραν 40 διαρκείας των 75 ευρώ. Επίσης από τη Δράμα έβαλαν χρήματα για 15 διαρκείας. Αυτές οι κινήσεις δίνουν δύναμη στη διοίκηση να συνεχίσει περιμένουμε μεγαλύτερη κίνηση στις αρχές Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, όταν θα πάρει ο κόσμος τους μισθούς.
Για τους πρώτους 1000 που θα πάρουν διαρκείας, δίνουμε και συλλεκτικές φανέλες του Πρέλεβιτς από τη Γενεύη
Μετράει το όνομα. Ο κόσμος δείχνει εμπιστοσύνη στο όνομα του κ. Πρέλεβιτς. Είναι σταρ. Ο κόσμος θέλει σταρ για ηγέτες. Γνωρίζουν ποιος είναι. Πολλοί μας λένε ότι παίρνουν διαρκείας για τον Πρέλεβιτς... Αν στον Ηρακλή αναλάμβανε ο Ίνγκραμ πιστεύω ότι θα γίνονταν το ίδιο. Πιο τρανό παράδειγμα αποτελεί το όνομα του Ζαγοράκη στο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ.
Αλλά χρειάζεται και καλύτερη προβολή του μπάσκετ. Το μπάσκετ στον τοπικό Τύπο έχει μικρή προβολή. Του αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση. Το ποδόσφαιρο πουλάει παραπάνω, αλλά αν προβληθεί και το μπάσκετ περισσότερο θα υπάρξουν περισσότερα κέρδη...»
Συνεχίζοντας ο κ. Πανάκας είπε: «Πιστεύω ότι ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια που κάνουν οι πέντε... χαζοί στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ! Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό τιμ... Πρώτος στόχος για μας είναι η εξυγίανση. Να πληρώσουμε και τα προηγούμενα, αλλά και τη νέα ομάδα.
Ο κόσμος θα δει την ομάδα να πληρώνει. Θα δει και μία ομάδα που θα στοιχίσει 2 δραχμές να πουλάει ακριβά το τομάρι της μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος σου δίνει δύναμη μέσα στο γήπεδο, αλλά και στους χορηγούς, τις αρχές κτλ. Θέλουμε ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο και να φεύγει χαρούμενος. Μέσα στο παλατάκι ο ΠΑΟΚ θα κερδίζει τους πάντες. Συνεχίζει το ίδιο πετυχημένο τεχνικό τιμ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εμείς είμαστε εδώ να βελτιώσουμε την εισροή και εκροή των χρημάτων με μπροστάρη τον κ. Πρέλεβιτς».
Τέλος για την κίνηση των 300 είπε: «Υπάρχει ενδιαφέρον. Ζητάνε διευκρινίσεις αρκετές εταιρίες. Θα ανακοινώσουμε σύντομα τις 2-3 πρώτες εταιρίες. Θα γίνει μία ισχυρή βάση χορηγών, αλλά χρειάζεται χρόνος... Πρώτα στρεφόμαστε στο δικό μας κύκλο... Μετά τα πάντα θα μπουν σε άλλη βάση...» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου