LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

28 Ιουλίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΖΛΟ ΜΠΟΛΟΝΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


Για το ποιο ήταν το «κλειδί» για τη νίκη: «Ηταν το ταλέντο και η δουλειά στην τακτική. Παρόλο που δε μπορούσαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό κάτι που θα ήταν πολύ καλό για εμάς. Δεν είναι εύκολο να βρεις τις λύσεις απέναντι σε μία ομάδα που είναι σε φόρμα. Και για αυτό νομίζω ότι και οι παίκτες μας και η τακτική μας ήταν έξυπνη. Δεν πιστεύω όμως ότι η ίδια ιδέα για το παιχνίδι να είναι το ίδιο θετική στην Τούμπα».
 
Για την παρουσία και την απόδοση του Λαζάρ: «Πιστεύω ότι σε δύο-τρεις εβδομάδες θα είναι πολύ καλύτερος σε φυσική κατάσταση. Τεχνικά έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Θέλω να δω την επιθετικότητα του και τη δύναμή του. Και θέλω να τον δω να παίζει από περιοχή σε περιοχή. Είναι καλός παίκτης αλλά δεν πρέπει να ξεχάσω και τους Τσιρίλο και τον Γκαρσία και τον Φωτάκη που ήταν καλός τακτικά. Πάντα χρειάζεσαι πολλούς παίκτες γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και έχει ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια».
 
Για το τι περιμένει στη συνέχεια: «Ελπίζω ότι μία μέρα θα παίξουμε πιο γρήγορα πιο επιθετικά. Ελπίζω ότι θα πιέζουμε πιο ψηλά. Δουλεύουμε για αυτό. Το έχω ξαναπεί ότι πρέπει να παίζουμε έξυπνα αυτήν την περίοδο και να κάνουμε αυτά που μπορούμε και όχι αυτά που θέλουμε. Ηρθαμε εδώ για να βρούμε μία ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που μπορούμε και αυτά που θέλουμε».
 
Για το αν βγήκε στο γήπεδο η εμπειρία των παικτών του: «Μου έδωσαν μία τυπική απάντηση σχετικά με την εμπειρία. Όταν το είπα αυτό χθες είχα στο μυαλό μου τον Τσιρίλο τον Γκαρσία και τον Βιεϊρίνια γιατί αυτή είναι η ομάδα τους. Οσο και να είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, πρέπει να δουλέψουμε για να κάνουμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο».
 
Για την εικόνα της Βαλερένγκα: «Για μένα ήταν έκπληξη γιατί τους περίμενα πιο επιθετικοί. Δε μπόρεσαν να το κάνουν αυτό γιατί εμείς είχαμε τη μπάλα και όταν έχεις τη μπάλα δε μπορεί ο αντίπαλος να γίνει επιθετικός. Ξέρω επίσης ότι η Βαλερένγκα είναι μία ομάδα που πριν από δύο χρόνια κέρδισε στην Τούμπα και εμείς δεν πρέπει να κοιμόμαστε ποτέ».
 
Για το αν εντόπισε αρνητικά στοιχεία: «Μπορώ να μιλήσω για αυτό αλλά χωρίς ονόματα. Θέλω από κάποιους παίκτες να μου δείχνουν τι μπορούν να κάνουν με μεγαλύτερη διάρκεια. Στην Τούμπα θα ήθελα η αντίσταση μας να είναι πιο ψηλά στο γήπεδο και θα ήθελα μεγαλύτερη επιθετικότητα από τους επιθετικούς και τους μέσους μας».
 
Για το πρόβλημα που φάνηκε να έχει ο Λαζάρ: «Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε μία προσπάθεια που είχε ένα μικρό τραυματισμό. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και του είπα να μου κάνει νόημα όταν τελειώσουν οι μπαταρίες του. Αυτό έγινε στο τέλος του αγώνα και μέχρι εκείνο το σημείο ο Λαζάρ ήταν μία πολύ καλή διαφήμιση για το ρουμάνικο ποδόσφαιρο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου