LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

22 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε αρχικά ότι «για μας έχουν μεγάλη σημασία τα διαρκείας. Οχι μόνο ως καλοκαιρινή ανάσα, αλλά κι ως οξυγόνο για την εταιρία. Θα δούμε την υποστήριξη που υπάρχει από τον κόσμο. Θα μας δώσουν ψυχική δύναμη. Πιστεύω ότι θα είμαστε πρώτοι ομάδα στα διαρκείας στην Ελλάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πουληθούν 8.000 εισιτήρια, όσο χωράει το γήπεδο».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε το μέλος της ΚΑΕ, Κώστας Πανάκας κι αναφέρθηκε με πιο ενδελεχή τρόπο στα διαρκείας, διαβάζοντας κι ανακοίνωση της ΚΑΕ, η οποία καλεί τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να δώσουν βροντερό «παρών» και να βοηθήσουν μέσω των διαρκείας το σύλλογο. Επίσης τόνισε ότι οι φίλαθλοι θα βοηθήσουν την ομάδα, η οποία τους ανήκει. «Αυτοί είναι ο ΠΑΟΚ. Οχι εμείς. Η ομάδα ανήκει στους φιλάθλους της, στο λαό της». 
«Τα διαρκείας θα διατεθούν από τις 25 Ιουλίου. Το Δ.Σ. πήρε απόφαση ότι οι πρώτοι που θα αγοράσουν διαρκείας να παραλάβουν δωρεάν μια φανέλα της ομάδας με το Νο7 και με το όνομα του Μπάνε Πρέλεβιτς (1.000 φανέλες αρχικά), από τον τελικό του Κυπελλούχων το 1991 στη Γενεύη. Αυτό θα συμβεί και μέσω Ιντερνετ, μέσω της τράπεζας Πειραιώς. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μέσα τις επόμενες δύο μέρες με την τράπεζα. Επειδή οι φανέλες δεν είναι ακόμη έτοιμες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας», επισήμανε αρχικά ο κ. Πανάκας.

Στη συνέχεια ο Κώστας Πανάκας επισήμανε ότι θα δημιουργηθεί μια κατηγορία VIP GOLD, στην οποία θα βρεθούν παλιοί πρόεδροι του συλλόγου από τον Νίκο Βεζυρτζή και μετά: «Τους θέλουμε δίπλα μας, θέλουμε να ακούμε τις απόψεις τους. Η ομάδα τούς καλεί τιμής ένεκεν. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι ενωμένη. Επίσης θα βάλουμε πολυθρόνες επισήμων ύψους 3.000 ευρώ. Σε ό, τι αφορά τους συνδέσμους, τους ανέργους, τους φοιτητές και τους μαθητές το διαρκείας θα κοστίζει 75 ευρώ, 20 ευρώ φθηνότερα από τους υπόλοιπους. Και για όλους θα ισχύουν οι έξι άτοκες μηνιαίες δόσεις. Ακόμα θα φτιάξουμε ένα νέο πρότζεκτ, το πρότζεκτ των «300 του ΠΑΟΚ». Αυτό απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες. Με χαμηλό κόστος, 1.000 ευρώ, θα έχουν προβολή μέσω της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Θα τους χορηγήσουμε διαρκείας ύψους 500 ευρώ. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες, θέλουμε να πάρουμε λίγα χρήματα από τους πολλούς κι όχι πολλά από τους λίγους».
Για το ζήτημα της συνεργασίας με τον Στογιάκοβιτς, ο Μπάνε Πρέλεβιτς επισήμανε: «Ως φίλος θα μιλήσω με τον Πέτζα, δεν ξέρω που θα πάει η κουβέντα. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν είναι υπερβολικές. Χωρίς να βρεθώ με τον Πέτζα δεν πρέπει να λέμε τίποτα. Δεν ξέρω τα σχέδιά του. Θα βρεθούμε, όπως κάθε καλοκαίρι, όχι όμως αποκλειστικά για τα ζητήματα του ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου