LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

15 Φεβρουαρίου 2012

Παρά τα προβλήματα τεράστια νίκη το πόλο του ΠΑΟΚ 10-8 το Π.Φάληρο''


 Ο ΠΑΟΚ μπήκε νωθρά στο παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο που διεξήχθη την Τετάρτη (15/2) στο κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας για την 14η αγωνιστική, αλλά στο τέλος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατέκτησε τη νίκη με 10-8. Ο "Δικέφαλος" βρέθηκε να χάνει με 1-4 και οι παίκτες του ήταν φανερά επηρεασμένοι από την ίωση που τους "χτύπησε" μετά το ματς με τον Εθνικό.
Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 3-4, το τέταρτο οκτάλεπτο άρχισε με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες (6-6) και στο τέλος με καθαρό μυαλό έφτασε στην πολύτιμη επιτυχία. Με αυτή τη νίκη ο "Δικέφαλος" απομακρύνθηκε οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη.
Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε στο 3.35 πριν τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου ο έφορος του ΠΑΟΚ Τάσος Πετρίδης. Καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν το πέναλτι που έχασε το Φάληρο 2.04 πριν τη λήξη του δεύτερου οκτάλεπτου οπότε και ανέβηκε η απόδοση της άμυνας του "Δικεφάλου" και ιδιαίτερα του τερματοφύλακά του Παπασπυρόπουλου.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-2, 2-1, 4-2
ΠΑΟΚ (Γιάννης Παπαγιαννάκης): Παπασπυρόπουλος, Σαρησσάβας 1, Αληχανίδης, Σιάκας, Παυλίδης 2, Παππάς 1, Ποντικέας, Χρυσοσπάθης 2, Στάνκοβιτς 1, Ζαρκαντάς, Παπαποστόλου 1, Βαχαρέλης 2, Κεχαγιάς. [ΟLA PAOK]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου