LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

02 Φεβρουαρίου 2012

Συνεργασία Γιουβέντους - ΠΑΟΚ; (Paokmania.Gr)

Συνεργασία Γιουβέντους - ΠΑΟΚ; | Paokmania.GrΤο ταξίδι του Βρύζα στην Ιταλία στα τέλη του 2011 δεν ήταν μεταγραφικό! Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, δεν είχε να κάνει μόνο με διαπραγματεύσεις για την πώληση του Βιεϊρίνια στην Τζένοα που τότε είχε ενδιαφερθεί ζεστά για τον Πορτογάλο άσο, αλλά είχε να κάνει και με συζητήσεις του νυν πρόεδρου του ΠΑΟΚ για συνεργασία με κορυφαίο σύλλογο του Καμπιονάτο σε επίπεδο μάρκετινγκ, αλλά και ακαδημιών.
Στις 26 και 27 Δεκεμβρίου, λοιπόν, ο Βρύζας βρέθηκε στην Ιταλία. Αρχικά είχε πάει στο Μιλάνο, όπου συνάντησε ανθρώπους της Τζένοα για να συζητήσει την πώληση του Βιεϊρίνια στην ομάδα της Γένοβας. Εγινε κουβέντα για τον Πορτογάλο, όμως δεν κατέστη δυνατή η συμφωνία με τους Ιταλούς με τη συνέχεια να είναι γνωστή και τον παίκτη να καταλήγει στη Βόλφσμπουργκ.
Εν συνεχεία, όμως, ο Βρύζας δεν επέστρεψε στην Ελλάδα. Είχε και άλλες επαφές με ανθρώπους που γνωρίζει καλά ο ίδιος ελέω της σπουδαίας καριέρας που έκανε εκεί και αυτοί τον έφεραν σε επαφή με στελέχη της Γιουβέντους. Ναι, καλά διαβάσατε... Ο Βρύζας μίλησε με τη «βέκια σινιόρα» όχι για δανεισμό ποδοσφαιριστή και άλλα τέτοια που έχουν να κάνουν με τη μεταγραφική λογική, αλλά συζήτησε σε φιλολογικό επίπεδο έως τώρα, διότι ουδείς μπορεί να ξέρει τι κατάληξη θα ΄χει το θέμα, την προοπτική συνεργασίας με την πρωτοπόρο του Καμπιονάτο σε επίπεδο μάρκετινγκ και ακαδημιών.
Επί της ουσίας ζήτησε οι δυο ομάδες να συνεργαστούν και η Γιούβε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο επίπεδο του μάρκετινγκ, προκειμένου να έρθουν περισσότερα έσοδα ειδικά στο θέμα της εταιρίας που θα ντύνει τη νέα περίοδο την ομάδα. Η συνεργασία που ΄χει ο «δικέφαλος» με την Puma λήγει και απ' ό,τι φαίνεται η Nike που ντύνει και τη «μεγάλη κυρία» είναι πολύ πιθανόν να συνεργαστεί με την ομάδα του Λάσλο Μπόλονι με τον Βρύζα να ευελπιστεί πως στις διαπραγματεύσεις τόσο με την εν λόγω εταιρία όσο με ακόμα μία που φέρεται να ΄χει προσεγγίσει την ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα βοηθήσουν και άνθρωποι της Γιούβε.
Οσο για τις ακαδημίες, η συνεργασία θα είναι σε επίπεδο τουρνουά, αλλά και ανταλλαγής νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και προπονητών, προκειμένου να εμπλουτίζεται η τεχνογνωσία.
Όπως, όμως, προείπαμε, τα πάντα είναι σε πρώιμο στάδιο... Είναι ακόμα σε επίπεδο φιλολογικών συζητήσεων. Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει την πιθανότητα συνεργασίας των δυο ομάδων. Το καλοκαίρι πλησιάζει, επομένως τι καλύτερο από το να τηρηθεί στάση αναμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου