LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

25 Φεβρουαρίου 2012

Έυκολη νίκη ο ΠΑΟΚ 11-6 τα Χανιά στην Πτολεμαίδα''


 Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ, παρά την απουσία του τερματοφύλακα, Παπασπυρόπουλου και το γεγονός ότι ο Ποντικέας αγωνίστηκε καταβεβλημένος από ίωση που τον "χτύπησε" μέσα στην εβδομάδα. Μετά την παρένθεση, λοιπόν, με την ήττα από το Καλαμάκι την περασμένη αγωνιστική, ο "Δικέφαλος" επικράτησε (11-6) το Σάββατο (25/2) των Χανίων, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για την 16η "στροφή" του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ έκανε δυνατό ξεκίνημα και προηγήθηκε 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, βάζοντας τις βάσεις για την επιτυχία. Παρόλο που κινδύνεψε προς το τέλος, αφού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 8-6, η ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννάκη έδειξε αποφασισμένη και δεν άφησε κανένα περιθώριο στα Χανιά να πιστέψουν ότι μπορούν να φύγουν από την έδρα του ΠΑΟΚ με κάτι καλύτερο.
Μάλιστα, οι "ασπρόμαυροι" κάλυψαν και την διαφορά του αγώνα του πρώτου γύρου ( ήττα με 4 γκολ διαφορά) και σε περίπτωση ισοβαθμίας με την κρητική ομάδα έχουν το πάνω χέρι.
"Είμαστε ικανοποιημένοι και από την εμφάνιση και από τη νίκη. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, χάσαμε αρκετά τετ α τετ και γενικά κάναμε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί τελειώσαμε μια σημαντική τετράδα αγώνων, όχι με την τέλεια συγκομιδή, αλλά με ένα πολύ καλό απολογισμό", είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαγιαννάκης στο olaPAOK.gr.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Σουμελίδη, παλιού αθλητή του ΠΑΟΚ και διεθνή διαιτητή που έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή νικημένος από την επάρατο νόσο.
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-1, 1-2, 4-2
ΠΑΟΚ (Γιάννης Παπαγιαννάκης): Κεχαγιάς, Σαρησσάβας 2, Αληχανίδης Β. 1, Μυτιληνός, Παυλίδης, Παππάς 1, Ποντικέας 3, Χρυσοσπάθης 2, Στάνκοβιτς 2, Ζαρκαντζάς, Παπαποστόλου, Βαχαρέλης, Φοροτζίδης, Σιάκας. [OLAPAOK]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου