LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

02 Φεβρουαρίου 2012

"Θα κερδίσει τον Ολυμπιακό..."

Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στους "ερυθρόλευκους", ενώ μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Λάσλο Μπόλονι

 
 Tην πίστη του πως ο ΠΑΟΚ θα επικρατήσει του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Κοσμίν Μπαρκαουάν. "Ο ΠΑΟΚ έχει τον καλύτερο δυνατό προπονητή. Πιστεύω ότι θα κερδίσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα κι Ευρώπη.
Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι πολύ βαριά και όταν την φοράει ένας παίκτης, πρέπει να κερδίζει. Με όποια ομάδα κι αν παίζει", δήλωσε ο Ρουμάνος στο "Αθλητικό Metropolis". "Πιστεύω ότι με τον Ολυμπιακό οι παίκτες θα κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ η αυτοπεποίθηση ανέβηκε", πρόσθεσε ο ίδιος, ο οποίος αναφερόμενος στον Λάσλο Μπόλονι, είπε:
"Πριν 11 χρόνια τον συνάντησα στην Εθνική Ρουμανίας. Γνωρίζει πολλά πράγματα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, φυσιολογικά, θέλει τα πάντα να γίνουν γρήγορα, αλλά χρειάζεται ηρεμία. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν τόσο ικανό προπονητή, είναι αναγκαίο να τον αφήσουν να δουλέψει με ηρεμία".
Σχετικά με τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο, ανέφερε πως "ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα και έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα έχανε μόνο με κάποιο λάθος κι έτσι έγινε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου