LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

25 Φεβρουαρίου 2012

Nέα νίκη για τον ΠΑΟΚ 21-25 στην Νίκαια τον τοπικό Άρη''



 Δεκάλεπτα: 4-3, 7-7, 10-12, 14-15, 16-21, 21-25
Πέναλτι: 2/2-1/1
Δίλεπτες αποβολές: 6-5
ΔιαιτητέςΤσάκωνας, Τσάμος
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Αθήνα του Άρη Νίκαιας με 21-25 για τη 16 η αγωνιστική της Α1 ανδρών και συνέχισε το αήττητο σερί που διατηρεί στις εγχώριες διοργανώσεις από τις 4 Οκτωβρίου.
Με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να είναι ψύχραιμοι στα τελευταία τρία λεπτά (ο Άρης Νίκαιας είχε μειώσει σε 21-22 στο 57’), ήρθε μία ακόμη σημαντική νίκη στην προσπάθεια της ομάδας να μην έχει βαθμολογικές απώλειες ως το τέλος της σεζόν. Αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά φέτος ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με το λογότυπο της μεγάλης χορηγού του "Kraft Paints".
Δηλώσεις Στέλιου Υετίων
Η αναμέτρηση ήταν δύσκολη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίστηκε πολύ καλά. Προφανώς μπήκαμε στον αγώνα ελαφρώς επηρεασμένοι από την πολυήμερη αποχή μας από τους αγώνες. Κρατάμε τη νίκη και το γεγονός ότι και πάλι δείξαμε χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά, όταν ο Άρης Νίκαιας μείωσε στο γκολ (21-22) και παίξαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, με στόχο να μην έχουμε απώλειες βαθμών.
Δηλώσεις Αντώνη Σαουλίδη
Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στο μεγάλο ΠΑΟΚτσή Θανάση Χατζόπουλο, του οποίου η συμβολή ήταν καθοριστική για να επέλθει η συμφωνία με τον βασικό χορηγό μας την “ Kraft Paints ”. Από την αρχή της προσπάθειας μας, βρίσκεται στο πλευρό μας και όλοι οι παίκτες τον ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή του.

Σύνθεση ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων)Παλάσκας 3, Γουργούμης, Σαουλίδης, Αποστολίδης Π. 1, Κοκώνης 2, Κνέζεβιτς, Πετρίδης 2, Ανγκελόφσκι 4, Τσακίρης 4, Ιωαννίδης 4, Σεβαστίδης 5, Τάτσης, Κεσίδης, Πίτσιος. [PAOKhandball.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου