LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

29 Αυγούστου 2011

Με το δεξί η ΠΑΟΚΑΡΑ 1-0''



Με τιs καλύτερεs προυποθέσειs  ξεκίνησε ο δικέφαλοs το μάτs όταν ο Βιερίνια στο 6' έκανε εξαιρετική τρίπλα στον Ντάνι έκανε ένα εξαιρετικό σούτ εκτόs περιοχήs και έκανε το 1-0.
Στο 8' ο Μαρσελίνιο πιάνει το σούτ πάνω στην κίνηση αλλά ο Κρέσιτs αποκρούει εντυπωσιακά.
Μετά απο 2 λεπτά φάουλ για τον ΠΑΟΚ λίγο έξω απο την περιοχή με τον Λίνο να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω απο το δοκάρι τηs Ξάνθηs, όσο πέρναγε η ώρα η Ξάνθη πήρε τον έλενχο του παιχνιδιού και πίεσε ασφυκτικά τον δικέφαλο.
Δυνατό συρτό σούτ του Καζάκη στο 15' αποκρούει την μπάλα ο Κρέσιτs και άμεσα την μπλοκάρει.
Στο 17' ο Καζάκηs τριπλάρει τον Μπαλάφα βγάζει την σέντρα στον Καζάκη που πιάνει το σούτ και ο Μαλεζάs πάνω στην γραμμή απομακρύνει την μπάλα.
Στο 27' ο Σαλπιγκίδηs μπαίνει απο τα δεξιά στην περιοχή και μοιράζει όμορφα στον Αθανασιάδη που κάνει το σούτ αλλά στελνει την μπάλα άουτ.
Στο 30' φάουλ για την Ξάνθη λίγο έξω απο την περιοχή ο Έντμαρ το εκτελεί πολύ έξυπνα αλλά ο Κρέσιτs απομακρύνει στην δεξιά του γωνία.
Στο 33' άψογη συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ όταν ο Αθανασιάδηs βλέπει πολύ όμορφα τον Γεωργιάδη που μπαίνει στην περιοχή βγάζει την σέντρα με στόχο τον Σαλπιγκίδη αλλά προλαβαίνει ο Στάσακ και διώχνει την μπάλα πριν πιάσει το σούτ ο Σαλπιγκίδηs.
Στο 36' σέντρα του  Μπέρτου απο τα δεξιά κεφαλιά απο τον Καζάκη και η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κρέσιτs.
Το β' ημίχρονο ξεκινάει σχεδόν όπωs το πρώτο με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει πιο δυνατά και να πιέζει, και να έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 55' όταν ο Βιερίνια βρήκε τον Ετό στα πλάγια εκείνοs έβγαλε στον Γεωργιάδη που έπιασε το σούτ αλλά ο Βιβιανί απόκρουσε την μπάλα.
Στο 67' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ όταν ο Βιερίνια έξω απο την περιοχή έκανε την πάσα στον Αθανασιάδη που μπήκε στην περιοχή και έκανε το σούτ αλλά ο Βιβιανί απομάκρυνε και αυτή την φορά.
Υποδειγματική αντεπίθεση τηs Ξάνθηs στο 71' σούτ του Μαρσελίνιο απο τα πλάγια ο Κρέσιτs μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 72' μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ όταν μετά απο κόρνερ του Βιερίνια η μπάλα έφτασε στον Αθανασιάδη που έκανε την κεφαλιά, και ο Μπαλάφαs με προβολή έστειλε την μπάλα δίπλα απο το δοκάρι.
Στο 76' μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη ο Μαρσελίνιο κάνει την σέντρα η μπάλα δεν διώχνεται απο τουs παίκτεs του ΠΑΟΚ αλλά περνάει και μπροστά απο τον Καζάκη.
Στο 83' ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει γκόλ με τον Βιερίνια και κανείs δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ακυρώθηκε το γκόλ μιάs που ο Βιερίνια καλύπτεται απο αμυντικό τηs Ξάνθηs, στο ίδιο λεπτό αλλάγη για τον ΠΑΟΚ ο Ρομπέρ περνάει στο παιχνίδι στην θέση του Γεωργιάδη.
Στο 87' νέα αλλαγή για τον δικέφαλο ο Τσουκαλάs αντί του Αρίαs.
Tεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη στο 94' όταν μετά απο κόρνερ και απόκρουση των παικτών του ΠΑΟΚ η μπάλα έφτασε στον Μαρσελίνιο που έκανε το σούτ αλλά ο Φωτάκηs έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή και έσωσε  τον δικέφαλο.
Ο ΠΑΟΚ πήρε μια νίκη πολύ σημαντική στην πρεμέρα του στο φετινό πρωτάθλημα και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Ο δικέφαλοs ήταν κουρασμένοs απο το Ευρωπαικό παιχνίδι τηs Πέμπτηs και είχε αρκετά κενά στην απόδοση του αφήνονταs την Ξάνθη σε μεγάλα τακτά χρονικά διαστήματα να πιέσει και να απειλήσει αρκετέs φορέs την εστία του Κρέσιτs.
Eξαιρετικόs για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αντελίνο που σκόραρε 2 φορέs άσχετα που το δέυτερο γκόλ που πέτυχε ακυρώθηκε λανθασμένα απο τον επόπτη. Εξαιρετικόs επίσηs και ο Ντάριο Κρέσιτs που κατέβασε ρολά σε αρκετέs περιπτώσειs, και απέδειξε για άλλη μια φορά πωs δίκαια τον εμπιστέυεται ο Λάζλο Μπόλονι ξεκινώνταs τον στην βασική ενδεκάδα.
Ο ΠΑΟΚ θα ξαναπαίξει πρωτάθλημα σε 2 εβδομάδεs λόγω των υποχρεώσεων τηs Εθνικήs ομάδαs οι παίκτεs θα ξεκουραστούν, και ο Λάζλο Μπόλονι θα έχει τον χρόνο να διορθώσει τα όποια προβλήματα παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του. Αs ελπίσουμε οτι η διοίκηση θα πάρει 2-3 παίκτεs σε θέσειs που πονάει η ομάδα και ο ΠΑΟΚ να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικόs.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου