LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

06 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση Συνδέσμου Λεμεσού για τα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Κύπρο





 «Μόλις μάθαμε ότι η ΠΑΟΚάρα μας θα έρθει στην Κύπρο για να δώσει όχι έναν , αλλά δύο φιλικούς αγώνες.
Ο πρώτος θα γίνει την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό στις 21.00 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού και την Πέμπτη 11 Αυγούστου στο Στάδιο Αμμόχωστος στις 21.00 με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ. Λεμεσού ανακοινώνει ότι όλα είναι έτοιμα όσον αφορά την παρουσία μας στους δύο αγώνες. Τα πανό μας είναι έτοιμα , τα τύμπανα μας ζεστά, οι καρδιές μας ΠΑΟΚτσήδικα φλογερές και στα ημερολόγια ήδη αρχίσαμε να σβήνουμε μέρες.

Το πρώτο μας ραντεβού για τον αγώνα με τον Απόλλωνα είναι την Τετάρτη στις 18.00 στο οίκημα του συνδέσμου στην όδό Μισιαούλη και Καβάζογλου 30 στη Λεμεσό.

Για τον Αγώνα με την Ανόρθωση θα ξεκινήσουμε με αυτοκινητοπομπή πάλι μπροστά από το οίκημα του συνδέσμου την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 18.00 με προορισμό τη Λάρνακα. Όλα τα μέλη του συνδέσμου καλούνται να δώσουν το βροντερό παρόν τους, έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Γίνονται επίσης προσπάθειες να επισκεφτεί αντιπροσωπία της ΠΑΕ και της ομάδας το οίκημα του συνδέσμου  και μάλλον θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη, μιας και υπάρχει θετικό κλίμα για κάτι τέτοιο από μέρους της Διοίκησης.
Να πούμε ότι ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις.
Για τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του συνδέσμου (00357)99 47 1926 και (00357)96671054
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ» 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου