LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

31 Αυγούστου 2011

Ήρθε ο παικταράs και γνώρισε την αποθέωση απο περίπου 1000 οπαδούs''



 Έφτασε ο παικταράs Κόρευ Μαγκέτι στην Θεσσαλονίκη και γνώρισε την αποθέωση απο περίπου 1000 οπαδούs του δικεφάλου που με τα καπνογόνα έκαναν την νύχτα μέρα, και με τα συνθήματα τουs έκαναν τον σούπερ στάρ να κοιτάζει αποσβολωμένοs τιs αντιδράσειs του λαού του ΠΑΟΚ.
Ο Μαγκέτι στιs δηλώσειs που έκανε στουs δημοσιογράφουs είπε: Είμαι πολύ χαρούμενοs και αισθάνομαι εκπληκτικά, οι φίλαθλοι έιναι εκπληκτικοί και νιώθω μεγάλη χαρά που μπορεί να παίξω στον ΠΑΟΚ. Έκανε πολύ καλή δουλεία ο μάνατζερ και μού έδωσε την σκέψη να έρθω και να παίξω στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. Νομίζω πωs είναι η κατάλληλη στιγμή σύντομα να δώσω την απάντηση μου, οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι, αυτοί μου έδωσαν το κίνητρο να έρθω και να παίξω.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μόλιs είδαν τον Μαγκέτι φώναζαν ρυθμικά Κόρευ Μαγκέτι χοροπηδούσαν και τραγούδαγαν κάνονταs τον σούπερ στάρ του Ν.Β.Α. να χοροπηδάει και αυτόs. Όλοι πλέον περιμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία την απάντηση του Αμερικανού αν και το πιθανότερο με αυτά που είδε απο τον κόσμο του ΠΑΟΚ έιναι να δεχθεί και να συμφωνήσει να παίξει με τον δικέφαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου