LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

19 Αυγούστου 2011

Σκόρ Πρόκρισηs η ΠΑΟΚΑΡΑ 2-0


 O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ουκρανική Καρπάτι στο γήπεδο τηs Τούμπαs με τουs Ουκρανούs να ξεκινάνε το παιχνίδι φουριόζοι και να έχουν την μεγάλη ευκαιρία στο 6'' όταν ο Ζενιόφ έσπασε την μπάλα στον Χουντόμπιακ που έκανε το σούτ και πάνω στην γραμμή ο Κοντρέραs σαν απο μηχανήs θεόs έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.
Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ των Ουκρανών στο 16'' ευτύχησε να προηγηθεί όταν ο Πάμπλο Γκαρσία έβγαλε την φαλτσαριστή σέντρα  στον Στέφανο Αθανασιάδη που με εκπληκτικό άλμα κερδίζει στον αέρα τουs αμυντικούs τηs Καρπάτι, στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά περνάει η μπάλα την γραμμή, ο δικέφαλοs κόντρα στην ροή του αγώνα καθώs οι Ουκρανοί πατάνε καλύτερα στο γήπεδο προηγείται με 1-0 βάζονταs φωτιά στην Τούμπα.
Το γκόλ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ δεν τον ξύπνησε και στο 23" οι Ουκρανοί χάνουν νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Λίνο χάνει τον Λούκαs που μπαίνει στην περιοχή κάνει το σούτ αλλά ευτυχώs η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια του Κρέσιτs.
O ΠΑΟΚ κάπωs συνέρχεται και έχει ισοροπήσει το παιχνίδι και έχει μιά πολύ καλή ευκαιρία στο 41" όταν ο Βιερίνια από καλή θέση πιάνει το σούτ αλλά μπλοκάρει έυκολα ο Τλούμακ.
Το β'' ημίχρονο ξεκινάει με μία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ όταν ο Μαλεζάs πέρνει την θέση του Κοντρέραs.
O ΠΑΟΚ δείχνει να πατάει πιο καλά από ότι στο α΄μέροs και δεν έχει απειληθεί από την Ουκρανική ομάδα, και στο 55'' μετά από σέντρα του Ετό στον Λίνο που έρχεται απο πίσω και πιάνει ένα εξαιρετικό σούτ  η μπάλα πάει  στην γωνία του Τλούμακ και το 2-0 είνα γεγονόs,  με την Τούμπα να σηκώνεται στο πόδι.
Στο 72'' καλή στιγμή για την Ουκρανική ομάδα όταν σούτ του Βορόνκοφ αποκρούεται απο τον Τσιρίλο, στο ίδιο λεπτό αλλαγή για τον δικέφαλο όταν ο Γεωργιάδηs πέρνει την θέση του Λαζάρ που ένιωσε κάποιεs ενοχλήσειs.
Στο 75'' ο ΠΑΟΚ ξεδιπλώνεται άψογα όταν ο Βιερίνια βγάζει την  σέντρα στον Αθανασιάδη που με πολύ όμορφη κεφαλιά στέλνει την μπάλα δίπλα απο το δοκάρι.
Στο 86'' αλλαγή για τον ΠΑΟΚ την θέση του Αρίαs πέρνει ο Μπαλάφαs.
Στο 90'' η τελευταία ευκαιρία του αγώνα όταν σούτ του Βιερίνια διώχνει σε κόρνερ ο Τούλμακ.
Η μεγάλη αλήθεια είναι οτι ο ΠΑΟΚ αν και κέρδισε με καθαρό σκόρ είχε πολλά προβλήματα απο την Ουκρανική ομάδα μία ομάδα που ειδικά στο α΄ημίχρονο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή τηs μπάλαs, έιχε 2 κλασικέs ευκαιρίεs αλλά ευτυχώs δεν πέτυχαν το εκτόs έδραs γκόλ,στο β' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα του πίεσε πιο πολύ, δεν άφησε κενούs χώρουs, και γενικά δεν άφησε την Ουκρανική ομάδα να κάνει το παιχνίδι τηs. Στα θετικά του αγώνα οτι ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη αποτελεσματικότητα, και ήταν ουσιαστικόs στο παιχνίδι του, πήρε αυτό που ήθελε χωρίs να χρειαστεί να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσηs.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ Α' ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ!!!ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΣΙΤΣ ΣΤΟ 7 ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ 15 ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ
    ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ!!!
    ΤΟΤΕ ΗΧΗΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.........
    [[ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΜΜΕΝΟ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΤΟΠΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ]]!!!!!!!!!!!!!
    ΣΤΟ 39 ΣΩΣΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΘΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ Β' ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΜΕ ΜΕ 2-0 ΧΑΡΙΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ
    Ο ΛΙΝΟ!ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΑΜΠΑΣ!
    ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!!!ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ!!!
    ΑΞΙΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑ!!!
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ[ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ],ΠΑΙΖΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΛΟ,ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ,
    ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΡΤΑ,ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ[ΛΟΓΙΚΑ] Κ.Λ.Π.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ
    ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟ ΖΕΛΕΣ!!!!!
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ!!!!
    ΚΥΡΙΕ ΒΙΤΟΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ....... ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!!!!!
    ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΟΥ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή