LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

11 Αυγούστου 2011

Γιάννηs Καλαμπόκηs στον 103: Ήθελα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ''




«Υπήρχε η διάθεση εδώ και καιρό. Οταν έφυγα τότε, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφα. Ευτυχής ήταν η συγκυρία ότι κι ο ΠΑΟΚ ήθελε να με εντάξει στο δυναμικό του, αλλά κι εγώ θέλω πολύ να παίξω στην ομάδα. Το καλοκαίρι του 2007, που έφυγα, τα διοικητικά προβλήματα ήταν πολλά. Δεν μπορούσε κανένας να εγγυηθεί στους παίκτες για τη σταθερότητα στην ομάδα κι επήλθε το διαζύγιο. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Υπάρχει κλίμα ενότητας τόσο στους φιλάθλους όσο και στη διοίκηση της ομάδας. Υπάρχουν άτομα που μπορείς να επικοινωνήσεις και να εμπιστευτείς», επισήμανε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα θέλγητρα για να επιστρέψει στον «Δικέφαλο»: «Ο ΠΑΟΚ πέρυσι έκανε μια εξαιρετική χρονιά, διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο, παρά τις απουσίες. Η παρουσία του κ. Μαρκόπουλου και του τεχνικού επιτελείου εγγυάται μια καλή χρονιά όπως πέρυσι και καλύτερη. Πιστεύω ότι αυτό θα προσελκύσει κι άλλους παίκτες για να έρθουν στην ομάδα. Ο κ. Μαρκόπουλος είναι ένας προπονητής που δε θα κρίνω εγώ. Το έργο του σε όλες τις ομάδες που δούλεψε, τα λέει όλα. Ηταν ένας από τους βασικούς λόγους που ήρθα για να παίξω στον ΠΑΟΚ».

Για την Ευρωλίγκα, είπε: «Στόχος μας είναι η πρόκριση στην Ευρωλίγκα. Το ρόστερ μας δεν έχει κλείσει ακόμη, είναι ακόμα στο ξεκίνημα. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στην προετοιμασία για να διεκδικήσουμε τις πιθανότηγτες για πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Σίγουρα η Γαλατασαράι, λόγω των χρημάτων που έχουν επενδύσει, είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά στο γήπεδο παίζουμε πέντε εναντίον πέντε. Θα τα δώσουμε όλα. Θα κοιτάξουμε κατάφατσα την πραγματικότητα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε για να δώσουμε τη μάχη μας. Ετσι θα μας αγαπήσει ο κόσμος και θα μας υποστηρίξει».

Για τους φιλάθλους είπε: «Τον θέλουμε συνέχεια στο γήπεδο. Η συμπαράσταση είναι ίδια είτε παίζουμε με τον πρωταθλητή είτε με τον τελευταίο της βαθμολογίας. Ηδη έχει κινητοποιηθεί αρκετά, αυτό φαίνεται από την κίνηση των διαρκείας. Αυτό μας χαροποιεί όλους μας και θα προσπαθήσουμε με γεμάτο ΄΄Παλατάκι΄΄ να κάνουμε καλύτερη χρονιά από πέρυσι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου