LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

11 Αυγούστου 2011

Νωθρόs ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 και από την Ανόρθωση


Τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Κύπρο με την διοργανώτρια του τουρνουά ανόρθωση, το παιχνίδι ξεκίνησε με τιs 2 ομάδεs να είναι αργέs στο παιχνίδι τουs και να μην απειλεί ούτε ο ΠΑΟΚ αλλά ούτε και η Ανόρθωση. Στο 17'' πρώτη καλή στιγμή για τον δικέφαλο όταν Βιερίνια και Τσουκαλάs άλλαξαν πολύ όμορφα την μπάλα ο Τσουκαλάs έπιασε το σούτ έξω απο την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, όσο πέρναγε η ώρα ο ΠΑΟΚ εμφανιζόταν πιο κινητικόs απο την Κυπριακή ομάδα, και στο 28'' ο Βιερίνια ντριπλάρει τον Τζανίσιο μπαίνει στην περιοχή και κάνει το σούτ αλλά η μπάλα περνάει δίπλα απο το δοκάρι του Στακόβιακ. Στο 30'' νέα ευκαιρία για τον δικέφαλο όταν σούτ του Σνάουτσερ από τα πλάγια στέλνει την μπάλα δίπλα απο το δοκάρι του Στακόβιακ, στο 40'' κόρνερ για την Ανόρθωση αδράνεια τηs άμυναs, και του Γλύκου και ο Τζανίσιο σηκώνεται ολομόναχοs και με κεφαλιά κάνει το 1-0 για την Κυπριακή ομάδα. Στο 42'' αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ο Σκέμπηs στην θέση του Πάμπλο Γκαρσία.
Το β΄ ημίχρονο ξεκινάει ακριβώs όπωs ξεκίνησε και το α΄ ημίχρονο με τιs 2 ομάδεs να μην απειλούν και το παιχνίδι να μην έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο 57'' 5 αλλαγέs για τον ΠΑΟΚ έξω οι Λίνο, Βιερίνια, Γεωργιάδηs, Αρίαs,Αθανασιάδηs, και μέσα Κουρδάκηs, Ετό, Ρομπέρ,Ζουλιάν, και Παπαδόπουλοs.
Όσο περνάει η ώρα το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική γιατί τα βασικά όπλα και απο τιs 2 ομάδεs έχουν βγεί απο το γήπεδο και μέσα έχουν μπεί παίκτεs που δεν αναμένεται να είναι βασικοί. Στο 89'' αλλαγή για τον ΠΑΟΚ έξω ο Τσουκαλάs μέσα ο Ιντζίδηs. Στο 90+ καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Παπαδόπουλο να σπάει την μπάλα απο τα πλάγια στην μεγάλη περιοχή αλλά να μην την βρίσκει κανείs και η ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει χάνεται. Έτσι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε μετά τον Απόλλων Λεμεσού και από την Ανόρθωση και προβλημάτισε αρκετά τουs οπαδούs του ΠΑΟΚ.
Αν ξεχωρίζαμε κάποιον παίκτη που άρεσε στο σημερινό παιχνίδι αυτόs δεν είναι άλλοs απο τον Αντελίνο Βιερίνια που όσο έπαιξε ήταν διαρκήs απειλή για την άμυνα των Κυπρίων. Εκπληκτική κερκίδα απο τουs 400 περίπου οπαδόυs του δικεφάλου που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν συνθήματα, και να συμπαραστέκονται στην ομάδα όπωs αυτοί ξέρουν.

2 σχόλια: