LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

29 Αυγούστου 2011

Καταρχήν προφορική συμφωνία με Ρίβαs''




Εικόνα
ΠΑΟΚ και Ρίβαs συμφώνησαν προφορικά και αύριο αναμένεται να τελειώσουν τα διαδικαστικά και να έρθει στην Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει 200.000 ευρώ για τον παίκτη, και η Ίντερ θα καλύψει τα υπόλοιπα 800.000, ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Ρίβαs ωs δανεικό μέχρι το καλοκαίρι του 2012 που τελειώνει το συμβολαιό του με την Ίντερ.
Η μεταγραφή μπορεί να χαλάσει μόνο αν ο παίκτηs είναι ανέτοιμοs και δεν έχει τα κατάλληλα πατήματα, αλλά απο την Ίντερ λένε οτι ο παίκτηs έχει κάνει κανονικά προετοιμασία. Ο Ρίβαs είναι 1.81, 28 χρονών και προορίζεται ωs στόπερ, και δεξί μπάκ.

1 σχόλιο:

  1. Δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "tuttomercatoweb.com" αναφέρει πως πριν από λίγο ο Νέλσον Ρίβας έλυσε την συνεργασία του με την Ιντερ και πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του. Μάλιστα, γίνεται γνωστό πως δεν εκπροσωπείται από μάνατζερ.
    Συγκεκριμένα γράφεται: "Ο Νέλσον Ρίβας έχει διακόψει τη σύμβασή του με την Ίντερ. Αυτό επιβεβαιώνεται από πηγές που βρίσκονται κοντά στους "Νερατζούρι". Ο Κολομβιανός αμυντικός, που επί του παρόντος δεν έχει μάνατζερ, αφήνει την Ιντερ μετά από τέσσερα χρόνια, δύο εκ των οποίων τα πέρασε ως δανεικός στην Λιβόρνο και την Ντνιέπρ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή