LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

20 Αυγούστου 2011

Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Aρμενάκηs''

O προπονητήs του δικεφάλου  Γιάννηs Mέλκαs επιμένει Ελληνικά για την θέση του διαγωνίου καθώs θέλει ξανά στην ομάδα του τον έμπειρο Έλληνα αθλητή. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένεs επαφέs με τον Έλληνα διαγώνιο και απο οτι φαίνεται τα έχουν βρεί και στο οικονομικό, το μόνο που απομένει για να κλείσει η μεταγραφή είναι να υπάρξει μία συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΑΣ Θανάση Κατσαρή με τον μανατζέρ του παίκτη για κάποιεs τελευταίεs λεπτομέρειεs που δεν είναι ικανέs να χαλάσουν την μεταγραφή μιάs και οι 2 πλευρέs θέλουν να ξανασυνεργαστούν όπωs και πρίν 4 χρόνια. Αν όλα πάνε καλά και η μεταγραφή κλείσει τότε ο ΠΑΟΚ ενισχύεται σημαντικά σε αυτή την θέση, μιάs που ο Αρμενάκηs είναι απο τουs καλύτερουs παίκτεs στην Α1 στην θέση του και αναμένεται να βοηθήσει τον δικέφαλο σημαντικά στο νέο πρωτάθλημα. 

2 σχόλια:

  1. Φιλαράκι γεια , το blog το έχω παρατήσει εδώ και 5-6 μήνες .Είχα φτάσει τις 15,000 τη μέρα και 10-15 αναρτήσεις αλλά ήμουν μόνος και με κούρασε .Τώρα κάνω λίγο χαβαλέ μόνο.Καλή τύχη με το δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΡΦΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ?? ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΚΙΟΛΑΣ.... ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΕΣ' ΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ...... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή