LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

17 Αυγούστου 2011

Δηλώσειs Μπόλονι για το αυριανό παιχνίδι''




 «Αυτή τη στιγμή η κατάστασή μας είναι όπως πριν τον αγώνα με τη Βαλερένγκα. Η ομάδα μου έχει τα ίδια καλά στοιχεία και τα ίδια προβλήματα. Θα είναι μία διαφορετική διαδικασία διότι η Καρπάτι είναι πιο δυνατή ομάδα από τους Νορβηγούς. Για να παίξουμε καλά και χωρίς να είμαι υποκριτής, πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ ένα πολύ καλό παιχνίδι για να είναι δυνατός αντίπαλος για την Καρπάτι. Ο πρώτος μας στόχος είναι να βγάλουμε μπροστά τα θετικά μας στοιχεία, να δείξουμε την ποιότητά μας και τα δυνατά μας σημεία. Αν μιλούσα παραπάνω θα έπρεπε να μπω σε λεπτομέρειες και δεν θα το ήθελα τη δεδομένη στιγμή», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην αρχική του τοποθέτηση

Για τις διαφορές Καρπάτι - Βαλερένγκα: "Η Καρπάτι είναι πιο δυνατή ομάδα. Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες".

Για το αποτέλεσμα που θέλει: «Το ποιο θα είναι καλό αποτέλεσμα θα το απαντήσουμε μετά το τέλος των δύο παιχνιδιών. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια»

Για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζετε ότι έχουμε προβλήματα στην επίθεση. Σαλπιγγίδης και Παπάζογλου δεν έχουν επιστρέψει από τους τραυματισμούς και ο τραυματισμός του Ίβιτς είναι το τελευταίο μεγάλο πρόβλημα»

Αν ο ΠΑΟΚ θα παίξει όπως μπορεί ή όπως θέλει: « Είμαι χαρούμενος που θυμάστε όσα λέω στο παρελθόν. Και πάλι θα πρέπει να κάνουμε αυτό που μπορούμε και να βγάλουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο»

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Δεν μπορώ να μιλήσω με ποσοστά. Εμείς έχουμε δύο επίσημα ματς και οι αντίπαλοι περισσότερα. Έχουν καλύτερο ρυθμό, σε αντίθεση με εμάς που δεν έχουμε ιδανικό ρυθμό».

Αν ρώτησε τον Λουτσέσκου για την Καρπάτι: "Όχι ακόμη, αλλά είναι καλή ιδέα, αν και στην εποχή που ζούμε βρίσκεις πληροφορίες παντού. Έχετε το τηλέφωνό του;"

Για τις απαιτήσεις από τους παίκτες του: "Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλά στοιχεία, έχει εμπειρία. Χρειάζομαι την εμπειρία των παικτών, την εξυπνάδα και τις ικανότητες τους να κάνουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Η Καρπάτι δεν βρίσκεται στην πραγματική της θέση στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα τερματίσει μεταξύ 4ης και 8ης θέσης. Επίσης στην Ουκρανία δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Απέναντι στο θετικό εγωισμό τους εμείς έχουμε πράγματα να αντιπαρατάξουμε και πιστεύω ότι θα κάνουμε δύο καλά παιχνίδια".

Αν η κακή εικόνα της Καρπάτι στο πρωτάθλημα χαλαρώνει τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα όχι. Αν κάποιος έχει αυτή την κακή νοοτροπία εγώ θα είμαι από πίσω του».

Για την πίεση του αγώνα: «Αυτό το παιχνίδι έχει την ίδια πίεση με τους αγώνες κόντρα στη Βαλερένγκα. Και τότε έπρεπε να προκριθούμε και τώρα πρέπει να προκριθούμε».

Για το προηγούμενο σχόλιο του για τα οικονομικά δεδομένα στην Ουκρανία: «Δεν γνωρίζω ούτε ουκρανικά,  ούτε ελληνικά. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι εγώ είμαι προπονητής ποδοσφαίρου και δεν θέλω να μιλάω για οικονομικά θέματα. Είπα ότι στην Ουκρανία υπάρχουν χρήματα. Μιλάω με φίλους στο Βέλγιο, στην Ισπανία και σε άλλες χώρες και μου λένε ότι δεν υπάρχουν χρήματα στο ποδόσφαιρο. Αυτό εννοούσα».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από την Καρπάτι: «Γενικά έχουν μία καλή ομάδα. Οι Ισπανοί τους είναι ποιοτικοί. Ένα από τα πλάγια μπακ κάποια μέρα θα πάει στη Σαχτάρ. Μου το είπε ο… Λουτσέσκου. Το κέντρο τους είναι πολύ δυνατό και σταματάω εδώ».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται απλώς δύο ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται δύο πολύ δυνατούς ποδοσφαιριστές, Σε κάποιες θέσεις είναι εύκολο να βρεις. Σε κάποιες άλλες πρέπει να τους δείξεις τις δυνατότητες σου. Αυτός είναι ο λόγος που μέχρι τώρα δεν έχουν έρθει παίκτες».

Αν η πρόκριση στους ομίλους δώσει στον ΠΑΟΚ τις δυνατότητες να φέρει αυτούς τους ποδοσφαιριστές: «Χρειάζεται ηρεμία. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την άμαξα πριν να βρούμε το άλογο».


1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΗΔΕΝ
    ΠΡΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ ΧΩΡΙΣ
    ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΗΣ
    ΚΑΡΠΑΤΙ!!!
    ΕΛΕΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή