LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

22 Νοεμβρίου 2011

Μπάσκετ υψηλών προδιαγραφών και πρώτη νίκη για την ΠΑΟΚΑΡΑ 74-62 την Σολέ''



 Tην πρώτη του νίκη στον όμιλο του Euro cup έκανε ο δικέφαλοs οπου παίζονταs κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ επικράτησε τηs Γαλλικήs Σολέ με 74-62.
Ο δικέφαλοs είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Γκίντενs που σημείωσε 22 πόντουs τουs 18 στο δέυτερο ημίχρονο βοηθώνταs επίσηs στην άμυνα κάνονταs εξαιρετική δουλειά στα βασικά ατού των Γάλλων, σε απόδοση ακολούθησε ο Γκορί πετυχαίνονταs 19 πόντουs βοηθώνταs και αυτόs σημαντικά τόσο στο σκοράρισμα οσο και στην άμυνα.
Το σημαντικό είναι οτι ο ΠΑΟΚ πήρε και μια πολύ καλή διαφορά που πιθανόν να μετρήσει σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την Γαλλική ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το παιχνίδι γιατί έπαιξε πολυ καλή άμυνα στα ατού των Γάλλων, είχε σε εξαιρετική μέρα τουs Γκίντενs και Γκορί σκοράρονταs και οι 2 μαζί τουs 41 απο τουs 74 πόντουs τηs ομάδαs, ο Ντικούδηs με 11 πόντουs, και ο Ράιτ με 10 πόντουs βοήθησαν και αυτοί στο σύνολο τον δικέφαλο, επίσηs το σημαντικό έιναι και τα 9 τρίποντα του ΠΑΟΚ ειδικότερα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα που οι Γάλλοι προσπαθούσαν να πλησιάσουν στο σκορ τον δικέφαλο.
Στα αρνητικά του παιχνιδιού ο τραυματισμόs του Ρασάντ Ράιτ που οι πρώτεs εκτιμήσειs λένε για πιθανό βαρύ διάστρεμμα.
 Τα δεκάλεπτα: 18-15,  36-33,  56-46,  74-62
ΠΑΟΚ: Γκίντενs 22 (3 τριπ.),  Στίγκερs 2,  Αράπηs,  Γκορί 19 (1 τρ.),  Ντικούδηs 11,  Καλαμπόκηs 7 (1τρ.),  Ράιτ 10(2τρ.),  Γιαννακίδηs 3(1τρ.), Καλλέs,  Kαλαμπάκαs,  Tσακαλέρηs, Aμπάραs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου