LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

24 Νοεμβρίου 2011

Νεοσύλλεκτος Γιάννης Γεωργιάδης (OLAPAOK)

Ο νεαρός πασαδόρος του ΠΑΟΚ την Τρίτη (22/11) παρουσιάστηκε σε κέντρο νεοσυλλέκτων ώστε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Με όλους τους υπόλοιπους παίκτες παρόντες συνεχίζονται οι προπονήσεις του "Δικεφάλου"
Χωρίς τον πασαδόρο, Γιάννη Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ την Τρίτη (22/11). Ο 21χρονος άσος του "Δικεφάλου" παρουσιάστηκε σήμερα (22/11) σε κέντρο νεοσυλλέκτων και θα απουσιάσει από το πρόγραμμα της ομάδας το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Μέλκα, στην επανέναρξη των υποχρεώσεων του "Δικεφάλου" το επόμενο Σαββατοκύριακο (3-4/12).
Από εκεί και πέρα, με όλους τους υπόλοιπους παίκτες παρόντες συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αφού τόσο ο Τόλης Αρμενάκης, όσο και ο Μπορόβνιακ, δείχνουν πως ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.
Οσον αφορά τον Ρομέρο, ο Κουβανός ακραίος προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα συνεχίσει στον "Δικέφαλο" παρά το γεγονός πως για να αγωνιστεί με την φανέλα της ομάδας θα πρέπει να περιμένει έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου