LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

21 Νοεμβρίου 2011

"Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια"

Ένας παλιός γνωστός από το πέρασμά του από την Τούμπα, ο Χουσεΐν Μουμίν μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού και αναφέρθηκε στο σημερινό αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ.
Οι δηλώσεις του Μουμίν:
"Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, στην έδρα του παίζει πάντα για τη νίκη και αυτό το παιχνίδι για μάς θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί,  αν θέλουμε να πάρουμε κάτι απο το ματς".
Για το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ, ανέφερε: "Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά όπως πιο πριν είναι η έδρα του που τον κάνει πολύ πιο δυνατό. Εκεί παίζει πολύ επιθετικά και για μάς θα είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς "
Για το αν επηρεάζουν τον ΠΑΟΚ τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει, ο Μουμίν, είπε: "Δε νομίζω να επηρεάζουν και τόσο πολύ την ομάδα αυτά τα προβλήματα. Εμείς δεν έχουμε τίποτε άλλο στο μυαλό μας παρά μόνο να πάμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε".
Για το αν πιστεύει πως μπορεί ο Παναιτωλικός να πάρει καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα, δήλωσε: "Έχουμε δυνατότητες φέτος όπως έχουμε δείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος ότι η ομάδα μας είναι πολύ ανταγωνιστική, έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε οποιαδήποτε έδρα. Γι΄ αυτό και εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι που μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε".
Σε ερώτηση πού πιστεύει ότι θα κριθεί  η αναμέτρηση απάντησε: "Σίγουρα θα  κριθεί στις μονομαχίες, στη δύναμη αλλά και στις λεπτομέρειες. Ίσως παίξουμε αμυντικά, θα δώσουμε χώρο στον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τους γρήγορους παίκτες που έχουμε κι αν μπορέσουμε να σημειώσουμε κάποιο γκολ πρώτοι, τότε γιατί όχι, να πάρουμε τη νίκη, μέσα στην Τούμπα".
Για το δυνατό σημείο του φετινού Πανατωλικού, επεσήμανε: "Έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά έχουμε και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως ο  Χαριστέας (σ.σ. δεν παίζει σήμερα), ο Θεοδωρίδης, ο Καμαρά, που έχουν δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια, ότι μπορούν να πάρουν μόνοι τους κάποιο παιχνίδι".
Τέλος, μιλώντας για την καλή πορεία του Παναιτωλικού και για το πού θα φτάσει η ομάδα του, ο Μουμίν τόνισε: "Σίγουρα το πιστεύαμε ότι θα πάμε καλά. Από την αρχή της χρονιάς γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, στόχος μας ήταν η γρήγορη παραμονή και δεν αλλάζει αυτό, αλλά έτσι όπως βλέπουμε τα πράματα μπορούμε να διεκδικήσουμε και κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα".
Δείτε τη συνέντευξη του Μουμίν ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου