LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

27 Νοεμβρίου 2011

Ο Πάμπλο έλειπε και μαζί το καθαρό μυαλό(ola paok)

Απογοητευτική εμφάνιση του ΠΑΟΚ που απέναντι σε μια ομάδα που είχε δείξει τρομερές αδυναμίες στην άμυνα, "κατάφερε" να μείνει στο μηδέν και μαζί πολύ μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Λάσλο Μπόλονι δεν κατάφερε να βρει τον αντικαταστάτη του Ουρουγουανού και αντ' αυτού μπέρδεψε όσο ποτέ την ομάδα του

Η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία αποτέλεσε άλυτο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ και τον Λάσλο Μπόλονι που προσπάθησε με πολλά πειράματα να βρει τρόπο να νικήσει την Κέρκυρα. Χωρίς ηγέτη, χωρίς ψυχραιμία και πειθαρχία το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να έρθει...
Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Κώστας Χαλκιάς: Ο έμπειρος τερματοφύλακας ήταν θεατής του αγώνα αν και σε μία δύο περιπτώσεις όπως στην κεφαλιά του Αγρίτη έδειξε και αυτός πως ήταν πολύ αγχωμένος.
Κώστας Σταφυλίδης: Ο νεαρός αμυντικός αντιμετώπισε κάποια αμυντικά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο με τους Λόβιν, Γκουστάβο που ωστόσο ξεπέρασε στο δεύτερο ημίχρονο. Επιθετικά, αν και οι περισσότερες σέντρες του δεν είχαν στόχο, κατέληξε να γίνει ο πιο απειλητικός παίκτης του ΠΑΟΚ, με δύο φαρμακερά σουτ που έκανε.
Αραούχο Έτο: Λίγα πράγματα και από τον Βραζιλιάνο που, ωστόσο, είχε διάθεση να βοηθήσει επιθετικά αλλά η τροφοδότησή του ήταν κάκιστη.
Στέλιος Μαλεζάς: Αμυντικά δεν είχε προβλήματα. Καλός στις τοποθετήσεις του και σίγουρος στις μεταβιβάσεις του. Επιθετικά, δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός στις εκτελέσεις των στημένων φάσεων που κέρδισε ο ΠΑΟΚ.
Σωτήρης Μπαλάφας: Και αυτός από τις περιπτώσεις των παικτών που δε χρειάζεται αξιολόγηση καθώς πιέστηκε ελάχιστα. Δε βοήθησε πολύ επιθετικά όπως και ο Μαλεζάς.
Πάμπλο Κοντρέρας: Χρειάστηκε να αγωνιστεί ξαφνικά σαν αμυντικό χαφ και ο Χιλιανός έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Είναι χαρακτηριστικό πως πήρε πολλές περισσότερες πρωτοβουλίες από τους συμπαίκτες του και στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε κοντά και στο γκολ. Δεν είναι, όμως, Γκαρσία...
Τζουλιάνο Σπαντάσιο: Στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του και είχε κάποιες καλές προσπάθειες. Στο δεύτερο λόγω και της κούρασης, χάθηκε και δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός πλην ενός καλού σουτ στο τέλος.
Γιώργος Φωτάκης: Ξεχώρισε στο πρώτο ημίχρονο με τη δυναμική του παρουσία και τις προσπάθειές του να "σπρώξει" τον ΠΑΟΚ στα αντίπαλα καρέ. Στο δεύτερο ημίχρονο επιχείρησε πολλές σέντρες κάνοντας κάτι που ήταν φανερό πως του ζήτησε ο Λάσλο Μπόλονι.
Αντρέ Βιεϊρίνια: Ήταν ο πιο κεφάτος παίκτης του ΠΑΟΚ και αυτός που δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα στην άμυνα της Κέρκυρας στο πρώτο ημίχρονο. Η αλλαγή του λόγω τραυματισμού στέρησε στον ΠΑΟΚ το πιο αποτελεσματικό του "όπλο".
Στέφανος Αθανασιάδης: Μακριά από τον καλό του εαυτό και το γκολ. Ιδιαίτερα στο διάστημα που του ζητήθηκε να αγωνιστεί αριστερά δεν πρόσφερε στην ομάδα του και είχε κακή συνεργασία με τον Ετό.
Θανάσης Παπάζογλου: Και αυτός δε βοήθησε την ομάδα του παρότι κέρδισε κάποιες μάχες στον αέρα. Αντιμετωπίστηκε με ευκολία από την άμυνα της Κέρκυρας ενώ σε αρκετές περιπτώσεις είχε αργές μεταβιβάσεις της μπάλας.
 ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Γιώργος Γεωργιάδης: Έπαιξε στη θέση του Βιεϊρίνια και προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Κέρκυρας χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Δεν τον βοήθησε πως έπαιξε σε μια θέση που δεν έχει συνηθίσει και ιδιαίτερα παίζοντας με το ανάποδο πόδι όταν ήθελε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Ήταν σαφώς πιο δραστήριος από τον Παπάζογλου και είχε μία καλή τελική προσπάθεια. Όταν, όμως, προσπαθούσε και αυτός να απειλήσει την άμυνα της Κέρκυρας με σέντρες δεν ήταν αποτελεσματικός.
Βλάνταν Ίβιτς: Φυσικά και παραξένεψε το γεγονός ο Ίβιτς στα λεπτά που αγωνίστηκε να επιχειρεί συνεχώς σέντρες από δεξιά. Λογικό και ότι οι περισσότερες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Λάσλο Μπόλονι: Η απουσία του Γκαρσία του προκάλεσε ένα πρόβλημα χωρίς λύση με τον Ρουμάνο να αλλάζει τα πλάνα του σε... επικίνδυνο όπως αποδείχτηκε βαθμό. Ο Κοντρέρας αγωνίστηκε σαν αμυντικό χαφ, στην επίθεση Παπάζογλου και Αθανασιάδης ήταν ένα αταίριαστο δίδυμο ενώ και οι αλλαγές του αποτέλεσαν δείγμα και του δικού του εκνευρισμού. Θα έπρεπε να διατηρήσει το 4-3-3 και να πιέσει με μεγαλύτερη ποικιλία την αντίπαλη ομάδα. Έχει το δικό του μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την ισοπαλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου