LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

29 Νοεμβρίου 2011

Κόντρα στο φαβορί του Eurocup(paokmania)

Oλοκληρώνεται σήμερα η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Eurocup με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Paok Sports Arena, ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης τη Ρωσική Khimki.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 7:45 μ.μ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕT3 και το ΠΑΟΚ webtv, ενώ θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Redio.
Tα προβλήματα για τον Δικέφαλο έχουν να κάνουν με την απουσία του Λιθουανού Martynas Andriuskevicius, αλλά και του Αμερικανού Rashad Wright. Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν οι Ντικούδης και Γιαννακίδης αλλά θα δώσουνν κανονικά το παρόν.
Η Khimki είναι μία πλήρης ομάδα. Διαθέτει στο οπλοστάσιό της παίκτες όπως ο Mozgof, ο Quinn,  ο Daye. Μάλιστα ο πρώτος σήμερα θα κάνει το τελευταίο του παιχνίδι με την Khimki καθώς επιστρέφι στο ΝΒΑ μετά τη λήξη του lock out.
Στηρίζει το παιχνίδι της στην καλή της άμυνα και από εκεί φτάνει στο εύκολο καλάθι. Κλειδί της αναμέτρησης ο έλεγχος του ρυθμού καθώς και σε αυτό το κομμάτι οι Ρώσοι θεωρούνται πολύ δυνατοί.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, που μέχρι στιγμής έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, είναι ώρα να βρεθεί στο κλειστό της Πυλαίας και να βοηθήσει τον Δικέφαλο απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
Τέλος ο Σούλης Μαρκόπουλος σε χτεσινές δηλώσεις του τόνισε την αξία του αντπάλου λέγοντας πως είναι από τα φαβορί για να φτάσουν στον τελικό ης διοργάνωσης. Παράλληλα επεσήμανε πως ο ΠΑΟΚ έχει κίνητρο, καλή ψυχολογία και αν μείνει συγκεντρωμένος και δε φοβηθεί τον αντίπαλο έχει τύχη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου