LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

26 Νοεμβρίου 2011

Tελόs Καλό ολα καλά και ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο 76-71''


Δια χειρός Καλαμπόκη (photostory)
 Τα έυκολα δύσκολα έκανε ο ΠΑΟΚ καθώs ναι μεν κέρδισε το Ρέθυμνο αλλά δυσκολέυτηκε αφάνταστα απο την ομάδα τηs Κρήτηs.
O δικέφαλοs απο τα πρώτα λεπτά ακολουθούσε στο σκορ την Κρητική ομάδα με το δεκάλεπτο να τελειώνει 13-16 για την Κρητική ομάδα.
Το β' δεκάλεπτο δεν άλλαξαν πολλά πράγματα και το ημίχρονο βρήκε την Κρητική ομάδα μπροστά στο σκορ 35-39.
Απο το γ'δεκάλεπτο και μετά ο ΠΑΟΚ άρχισε να βρίσκει τιs λύσειs με τον εκπληκτικό Καλαμπόκη που με τα τρίποντα και τιs διεισδύσειs του, αλλά και τα τρίποντα του Γιαννακίδη πήρε κεφάλι στο σκορ 57-53 η λήξη του δεκαλέπτου.
Στην τελευταία περίοδο o ΠΑΟΚ πήρε διαφορά την μεγαλύτερη στο παιχνίδι +10 67-57, και οσο προσπάθησε η Κρητική ομάδα να μπέι στο παιχνίδι δεν το κατάφερε και έτσι ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την δέυτερη συνεχόμενη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ δυσκολέυτηκε γιατί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν έιχε τιs επιλογέs που θα έπρεπε στην επίθεση, δεν έπαιξε καλή άμυνα 39 πόντοι είναι αρκετοί για μια πιο κατώτερη ομάδα έναντι του δικεφάλου, και τα βασικά ατού του δικεφάλου ήταν σε κακή ημέρα.
Ο ΠΑΟΚ τελικά κατάφερε και κέρδισε γιατί έπαιξε σαφέστατα πολύ καλύτερη άμυνα στο β' ημίχρονο ο δικέφαλοs δέχτηκε 32 πόντουs, ο Καλαμπόκηs πήρε την ομάδα στιs πλάτεs του 22 πόντουs έβαλε βοηθώνταs τα μέγιστα μαζί με τον Γιαννακίδη με τα τρίποντα στο να κερδίσει ο δικέφαλοs, και άλλοs έναs παράγονταs τηs επικράτησηs του ΠΑΟΚ ήταν και τα τρίποντα 10 τον αριθμό με τον Γιαννακίδη να σημειώνει τα 5 απο αυτά.
Τα δεκάλεπτα: 13-16,  35-39,  57-53,  76-71.
ΠΑΟΚ: Γκίντενs 8 (2 τριπ.),  Στίγκερs 6 (1 τριπ.) ,  Γκόρι 14,  Ντικούδηs 10,  Καλαμπόκηs 22 ( 2τριπ.)
Γιαννακίδηs 16 ( 5 τριπ.) ,  Καλλέs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου