LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

28 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς τον Βιεϊρίνια και το Λίνο με την Τότεναμ

Ο Λάσλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το ματς την Τετάρτης (30/11) με την Τότεναμ. Ο Βιερίνια δέχτηκε θλάση και αποκλείστηκε απο την αποστολή του "δικεφάλου αλλά και  ο Λίνο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Με δύο σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στο Λονδίνο για το ματς της Τετάρτης (30/11) με την Τότεναμ. Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Άλβες Λίνο δεν κρίθηκαν έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς και έτσι αποκλείστηκαν από την αποστολή.
 Ο Βιεϊρίνια είχε τραυματιστεί στο ματς με την Κέρκυρα και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο. Η κατάσταση του Λίνο δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και έτσι προτιμήθηκε να προφυλαχθεί καθώς υπήρχε ο φόβος υποτροπής.
Κανονικά στην αποστολή μετέχει ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος προφυλάχθηκε στο ματς με την Κέρκυρα γιατί ένιωθε ενοχλήσεις στον πλάγιο μηριαίο όμως θα δώσει το παρών στο κρίσιμο ματς με την Τότεναμ.
Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε το πρωί της Δευτέρας (28/11) και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους για το ματς με την Τότεναμ. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Λάσλο Μπόλονι ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο.
Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ.




1 σχόλιο: