LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

28 Ιανουαρίου 2012

Οι νεοί δίαλυσαν την ΑΕΚ με 2 - 4

 Η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ επικράτησε, το Σάββατο (28/1),



Ο Πέλκας άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' στο 6' ο Παναγιωτούδης   σημείωσε το 0-2. Οι "ασπρόμαυροι" μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος μολίς στο 52' "κλείδωσαν" το ματς με τον Κίτσιου να χρίζεται σκόρερ.
Στο 56' η ΑΕΚ μειώσε σε 1-3. Ο ΠΑΟΚ δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του επί της ΑΕΚ, καθώς σημειώνει και τέταρτο γκολ, διαμορφώνοντας το 1-4 στο 69'.
Η ΑΕΚ μειώσε στο 78' σε 2-4, όμως, δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι.στο παιχνίδι.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε :
 
Αρχικά, δήλωσε ο ΜΚολομπούρδας: "Πραγματοποιήσαμε Πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Οι παίκτες μου έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Μπήκαν σε ένα ντέρμπι αποφασισμένοι, με πάρα πολύ πάθος και πήραν το "τρίποντο" της νίκης. Δείξαμε από την αρχή ότι ζητούσαμε τη νίκη. Μπορούσαμε να βάλουμε πολλά περισσότερα γκολ".
Για το αν τον προβλημάτισε τα δύο γκολ που δέχθηκαν, αφού μέχρι πρότινος το ατού του ΠΑΟΚ ήταν να κρατάει το μηδέν στην άμυνα: "Με προβλημάτισε ιδιαίτερα, με ενοχλεί στα τελευταία παιχνίδια. Συνολικά βάλαμε 8 γκολ, 4 που πετύχαμε, δύο που δε μέτρησαν και άλλα δύο που δώσαμε στον αντίπαλο. Η χαλαρότητα μας επηρεάζει. Το έχουμε αυτό σαν ομάδα. Κάποια στιγμή χαλαρώνουμε και πάμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Βέβαια, έχουν γίνει και μεγάλες αλλαγές. Κάθε εβδομάδα θα πρέπει να σχεδιάζουμε ποια θα είναι η ενδεκάδα, καθώς για διάφορους λόγους απουσιάζουν παίκτες".
Για τον τρόπο που μπήκαν τα γκολ: "Με προβλημάτισε πιο πολύ ο τρόπος που δεχθήκαμε τα γκολ. Η ΑΕΚ πέτυχε δύο γκολ χωρίς να μας απειλήσει καθόλου. Και τα δύο τέρματα της "Ένωσης" μπήκαν με τον ίδιο τρόπο και αυτό είναι πρόβλημα, καθώς δε μάθαμε από το πρώτο για να το διορθώσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου