LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

08 Ιανουαρίου 2012

H ΠΑΟΚΑΡΑ διέλυσε τον βάζελο και ξεκόλησε απο την τελευταία θέση''


 Όλοι στον ΠΑΟΚ περίμεναν ντέρμπι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι αλλά οι παίκτεs του δικεφάλου έκαναν την καλύτερη φετινή τουs εμφάνιση, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι και διέλυσαν τον βάζελο με 3-0 σετ.
Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά δυσκολέυτηκε στο πρώτο σετ οπου το κέρδισε πιο δύσκολα 25-22, στο δέυτερο σετ ο δικέφαλοs επικράτησε πολύ άνετα με 25-17, και στο τρίτο είχε την διαφορά και δεν την έχασε κερδίζονταs το με 25-21.
Ο ΠΑΟΚ είχε σε εκπληκτική μέρα τον διαγώνιο του τον Ιβάν Μπορόβνιακ ο σέρβοs ήταν σε εκπληκτική μέρα και τέλειωσε τιs περισσότερεs επιθέσειs που πήρε, ο ΠΑΟΚ επίσηs είχε σε εξαιρετική μέρα και το μπλόκ του Γκιρτζίκηs, Ρομέρο, και Πλίκαs έκαναν πολύ καλή δουλειά και ο ΠΑΟΚ και σε αυτο τον τομέα πήρε πολλούs και σημαντικούs πόντουs.
O λαόs του δικεφάλου σε ενα τόσο κρίσιμο παιχνίδι για την ιστορία, και την ύπαρξη τηs ομάδαs δεν ήταν εκεί αλλα φαίνεται το σκουλήκι και ο γάυροs είναι πιο σημαντικά πράγματα απο την ίδια την ομάδα, εκφράζω την πικρία μου γιατί αυτοί οι παίκτεs παλέυουν μόνοι τουs κόντρα σε όλεs τιs δυσκολίεs οικονομικέs, και αγωνιστικέs.

Αυτή η νίκη έυχομαι να κάνει την ομάδα να διώξει το άγχοs και να ανέβει βαθμολογικά οσο γίνεται γιατι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να μπλέκει σε τέτοιεs περιπέτειεs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου