LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

06 Ιανουαρίου 2012

Αδέρφια την Κυριακή το απόγευμα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παλατάκι!!!!!!!


 Kαλησπέρα σε όλα τα αδέρφια σε όλα τα μήκη και πλάτη όληs τηs γήs, και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία για εσάs και τιs οικογενειέs σαs.
Είναι αλήθεια οτι δεν γράφω πολύ συχνά την άποψη μου οχι γιατί δεν μπορώ απλά δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο, έτσι λοιπόν σήμερα αφού βρήκα λίγο χρόνο θα ασχοληθώ με το βόλλευ του δικεφάλου που περνάει άσχημεs στιγμέs.
Aδέρφια την Κυριακή στιs 7 το απόγευμα η ομάδα μαs δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον και την ύπαρξη τηs στην μεγάλη κατηγορία με τον βάζελο στο παλατάκι, είναι ενα παιχνίδι ζωήs, και θανάτου με νίκη ο ΠΑΟΚ κάνει ένα μεγάλο βήμα να σώσει την χρονιά αλλά και την ιστορία του, ενώ με ήττα καλύτερα να μην το σκεφτόμαστε αυτό κινδυνέυει να πέσει κατηγορία.
Πρέπει ο λαόs του δικεφάλου να βοηθήσει και να στηρίξει αυτό το τμήμα στην δύσκολη αυτή στιγμή που περνάει, πρέπει όλοι να είμαστε εκεί με τιs φωνέs, το τραγούδι, και τα συνθήματα να δώσουμε την κατάλληλη ψυχολογία στουs παίκτεs και να πατήσουν τον βάζελο.
Ξέρω ο λαόs του ΠΑΟΚ ασχολείται με ποδόσφαιρο κυρίωs, αντε και με το μπάσκετ, αντε και με το χάντμπολ που πήρε 2 πρωταθλήματα αλλά δεν είναι έτσι αδέρφια ο ΠΑΟΚ είναι παντού έτσι δεν λέμε?? Ήρθε λοιπόν η ώρα αδέρφια να βοηθήσουμε και ενα άλλο άθλημα να σωθεί και να μην το αφήσουμε να ρεζιλευτεί και να πέσει κατηγορία όπωs άλλεs ομάδεs.
Γι'αυτό αδέρφια το ραντεβού είναι την Κυριακή στιs 7 το απόγευμα στην γηπεδάρα μαs με σκοπό να συμπαρασταθούμε στην ομάδα μαs, και να στείλουμε εμείs τον βάζελο για περιπέτειεs, και να φύγει το άγχοs, και το ψυχικό βάροs από τουs παίκτεs μαs.

Υ. Γ. Mπορόβνιακ, Άρμενάκη, Πλίκα, Ρομέρο, Παπαιακώβου και τα άλλα παιδιά δώστε και την ψυχή σαs για τον δικέφαλο, και την ομάδα μαs και κάντε ενα σερί νικών για να ανέβουμε στιs ψηλότερεs θέσειs γιατί στον ΠΑΟΚ δεν ταιριάζει τέτοια κατάντια σε κανένα άθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου