LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

30 Ιανουαρίου 2012

Λεάλ και Νιμανί συμφώνισαν με ΠΑΟΚ

Picture 0 for Συμφωνία ΠΑΟΚ με Λεάλ


Για τον Λεάλ : 

Πληροφορίες της voria.gr αναφέρουν ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Εργοτέλη ώστε να ντυθεί ο Σέρχιο Λεάλ στα ασπρόμαυρα.
Ενώ στο Contra.gr αναφέρουν ότι : για το καλοκαίρι μετατέθηκε η μεταπήδηση του Λεάλ στον ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του, ο Εργοτέλης ζητούσε 100.000 ευρώ για την αποδέσμευσή του και κρίθηκε εντελώς άσκοπο να δοθεί ένα τέτοιο ποσό για το υπόλοιπο της σεζόν, την στιγμή που σε λίγους μήνες ο Ουρουγουανός επιθετικός μένει ελεύθερος.

 Για τον Νιμανί :

 Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα είναι αύριο στη Θεσσαλονίκη για να διευθετήσει τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ.
 Ο Φρεντερίκ Νιμανί, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (29/1), αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (30/1) για τις τελικές συζητήσεις με τους "ασπρόμαυρους", για υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας.
Όπως ενημέρωσε το olaPAOK.gr από το Σάββατο (28/1), οι "ασπρόμαυροι" κατέθεσαν πρόταση στη Μονακό, όπου ανήκει ο παίκτης, να τον αποκτήσουν ως δανεικό για τους επόμενους μήνες, ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, χωρίς, όμως, να επιβαρυνθούν κάποια χρήματα. Δηλαδή, να τον πληρώσουν οι Γάλλοι μέχρι τότε και στο συμβόλαιο να μπει ρήτρα αγοράς από τον "Δικέφαλο" για το ερχόμενο καλοκαίρι, αν κι εφόσον αφήσει καλές εντυπώσεις σε αγωνιστικό επίπεδο.
Το γεγονός του ερχομού του παίκτη στη Θεσσαλονίκη, από όπου έφυγε μετά τη δοκιμή του για να συζητήσει και με άλλες ομάδες, όπως η Αμιάν, στη Γαλλία, σημαίνει ότι προφανώς η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε αποδεκτή από τη Μονακό. Αν κι αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει την Δευτέρα (30/1). 
Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ προχωρά σε αυτή την κίνηση μετά από θετική εισήγηση του Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος πιστεύει ότι ο παίκτης, εφόσον δουλευτεί σωστά και επανέλθει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό, μπορεί να προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου