LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

30 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟΚ 7 - 0 (contra.gr)

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε για τρίτη φορά την ΑΕΚ κατά την εφετινή σεζόν και ξεπέρασε τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο, με μια νίκη στο ΟΑΚΑ μετά από 13 χρόνια. Γεωργιάδης (16') και Αθανασιάδης (66') σκόραραν και διαμόρφωσαν το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-2.
 Εικόνα αγώνα
Την ώρα που στο κέντρο της Αθήνας παράγοντες από το παρελθόν, το παρόν και το… μέλλον της ΑΕΚ αναζητούσαν τρόπο για να οδηγηθεί η "Ένωση" μακριά από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, στα Βόρεια της πρωτεύουσας οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου προσπαθούσαν να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα και να αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Στη μάχη των "Δικεφάλων", αυτός του Βορρά είχε ουσία και με δύο ωραία γκολ του Γεωργιάδη και του Κλάους, κατάφερε και πήρε τη νίκη με 0-2. Αυτό ήταν το πρώτο διπλό του ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο -με οποιονδήποτε αντίπαλο- από το 1999.
Η ΑΕΚ δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Καφέ να κάνει καλό άλμα, να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χοσέ Κάρλος και την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 16' ήρθε το 0-1 από το κρέμασμα του Γεωργιάδη στον Αραμπατζή, και από εκεί και πέρα η "Ένωση" ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Κρατούσε μπάλα στα χαφ, αλλά οι παίκτες του Κωστένογλου δεν μπορούσαν να αναπτύξουν το επιθετικό τους παιχνίδι ούτε από τον άξονα, ούτε από τα άκρα.
Μια ενέργεια του Χοσέ Κάρλος ο οποίος μπήκε στην περιοχή και έκανε σουτ από δύσκολη γωνία, ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη για την ΑΕΚ μέχρι το φινάλε του 45ου λεπτού.
Στο δεύτερο μέρος, είχαμε ακριβώς την ίδια εξέλιξη με την ΑΕΚ να έχει κυκλοφορία μπάλας χωρίς ευκαιρίες, και τον ΠΑΟΚ να χτυπά σε "μία και καλή" φάση, με τον Αθανασιάδη στο 66' και αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί ένα εξαιρετικό passing game και μια απίθανη ασίστ του Λάζαρ. Ο Κλάους βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Αραμπατζή και έκανε αυτό για το οποίο διακρίνεται: τελείωσε τη φάση με τη μία.

  Κλειδί αγώνα
Ο ΠΑΟΚ είχε ουσία, την ώρα που από την ΑΕΚ έλειπε ο αγωνιστικός προσανατολισμός.
MVP
Ο Γεωργιάδης σκόραρε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και πέρα από καθοριστικό ήταν και πάρα πολύ ωραίο. Σήκωσε το κεφάλι, είδε τον Αραμπατζή λίγο έξω και σημάδεψε εύστοχα.
Αδύναμος κρίκος
Ο Μανωλάς. Για ακόμα ένα ματς κακός. Από αυτόν τον παίκτη η ΑΕΚ έχει απαιτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου