LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

23 Ιανουαρίου 2012

Λεάλ ή Λεονάρντο ;

 Ποιός παίκτης θα φορέσει τα «ασπρόμαυρα» διαβάστε για το θέμα Λέαλ και Λεόναρντο στα οποία ασχολείται ο Δικέφαλος του Βορρά;

 

 Για τον Λεάλ :

Αρκετά κοντά στην απόκτηση του Σέρχιο Λεάλ φαίνεται ότι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν 
πληροφορίες από την Κρήτη. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να σημειωθούν εξελίξεις εντός της εβδομάδας στη συγκεκριμένη υπόθεση και ο Ουρουγουανός περιφερειακός επιθετικός του Εργοτέλη να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».
Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ακραίων μεσοεπιθετικών, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα στις υποχρεώσεις της. Πάντως, όλα δείχνουν ότι το συγκεκριμένο θέμα θα κλείσει άμεσα. Υπενθυμίζεται ότι ο Λεάλ έχει παίξει σε 14 ματς (1036 λεπτά συμμετοχής), έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα των Κρητικών.

 Για τον Λεόναρντο :

Για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ ετοιμάζεται ο Λεονάρντο ακολουθώντας το δρόμο της προσφυγής. Φουντώνουν οι φήμες για ενδιαφέρον Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. "Σειρήνες" και από Τουρκία και Ρωσία.
Μέσω της προσφυγής ο Λεονάρντο ζητά τα δεδουλευμένα του, τα οποία φτάνουν τα 300.000 ευρώ, ενώ σχετικά με το μέλλον του μετά την ΑΕΚ πολλά ακούγονται και γράφονται για ενδιαφέρον Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.
Το θέμα είναι πως ο Λεονάρντο είναι ξένος οπότε για να κινηθεί ο Ολυμπιακός πρέπει πρώτα να αδειάσει κάποια θέση, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά είναι δεδομένο πως αναζητά αριστερό χαφ μετά την αποχώρηση του Βιεϊρίνια, ωστόσο ερωτηματικό αποτελεί το θέμα με τον Λεάλ του Εργοτέλη.
Στον οποίο πολλές ιστοσέλιδες  τον θέλουν πίσω στην ΑΕΚ ο οποίος τόνισε ότι αν επιστρέψει στην ΑΕΚ θέλει να πληρωθεί όλα όσα του χρωστάει η ΑΕΚ και να πλήρωνετε στην ώρα του πράγμα που δεν μπορεί να γίνει με τέτοια οικονομική κατάσταση οχι μόνο της ΑΕΚ άλλα και της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου